ten akurat za dużo miesza... w tabeliZiemko pisze:Byle nie blood and glory.

ten akurat za dużo miesza... w tabeliZiemko pisze:Byle nie blood and glory.
Ja rozpy mocno bym nie modyfikowal, ale kwestia jest taka, ze przy 3 bitwach ten scneariusz wypacza wyniki.Andrew pisze:ten akurat za dużo miesza... w tabeliZiemko pisze:Byle nie blood and glory.niemniej wymaga złożenia odpowiedniej rozpiski
Ja to jeszcze nad magicznymi terenami kminie:) A jeden scenariusz to bedzieAndrew pisze:Może zastanowicie się nad wprowadzeniem scenariuszy?
np.
Down Attack
Meeting Engagement (bez rezerw)
dają radę
no nie da się ukryć, jakoś tak cię nie widaćGokish pisze:
tak tak ale nie mam jeszcze wszystkiego co chce z nowości i co mi potrzebne do gry jest a proxować nie mam zamiaru póki co (dlatego też tak malo teraz gram)
nie badz marudakemot pisze:Ja też popieram jeden scenariusz.
Battleline na wszystkie trzy bitwy, tak jak stoi w regulaminie turnieju.
najs!Elvis pisze:Proszę o dopisanie na listę
@beszcza wezmę ci katapę. Stalkerów niestety nie posiadam - jak będą sensownie sklejeni Necropolis Knightci to wezmę 3 sztuki od młodego to chociaż coś na podstawkach będziesz miałbeszcza pisze:Czy ktos, co ma z potrzebnych mi figurek?
Heptun pisze:@beszcza wezmę ci katapę. Stalkerów niestety nie posiadam - jak będą sensownie sklejeni Necropolis Knightci to wezmę 3 sztuki od młodego to chociaż coś na podstawkach będziesz miałbeszcza pisze:Czy ktos, co ma z potrzebnych mi figurek?![]()
Mały update
- nowe DE dopuszczone bez cięć - wymagany nowy podręcznik od gracza
- scenariusz w bitwie nr - Meeting ( bez rezerw)
- nie będzie punktów za modelarkę tym razem jednakże papierki i inne badziewie nie będzie grało
Ziemko pisze: tym razem jednakże papierki i inne badziewie nie będzie grało
Będę osobiście tego pilnował więc proszę przeanalizujcie swoje rozpiski i jak chcecie zagrać papierkami lub podstawkami to od razu wyrzućcie to z rozpisek.Ziemko pisze:Trzymam za slowo!
trebusze/damselke z tym do Filipa i Byra.Nijlor pisze:Panowie (i panie) - potrzebuję pożyczyć na turniej (nie chcę proksować chadeckimi machinami, żeby nie wprowadzać w błąd graczy):
- 2 trebusze lub inne katapulty (stare dwarfowe, orkowe)
- 3 pegazy (mogą być bez jeźdzców)
- damselkę lub inny kobiecy model na koniku.
(Księciunio ratuj![]()
W zamian mogę pożyczyć nawet całą armie CHD jakby ktoś chciał zagrać
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych