Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)

Post autor: Ziemko »

paulinka17 pisze:
Ziemko pisze:Grolshek :lol2: :lol2: :lol2:

Paulinka kiedys sie za mocno zagalopujesz i wylaczymy Ci Twoje moce kapitanie planeto.
Predyspozycje do tego niewatpliwie masz.
Ty sie módl lepiej żebym sie z Px na KXIII nie przerzucił. U Was tam też powoli skill forumowy i batlowy zamiera. Fason trzyma już chyba tylko zembol i oczko.

Sukcesy tylko w Pucharze Bydgoszczy swietujecie.
Nie probuj, bo zginiesz w przedbiegach.
Ja tylko slowo Pasiakowi powiem, a strolluje Cie tak, ze nie bedziesz wiedzial jak sie nazywasz, a ja mu chetnie pomoge 8)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Pasiak jest na Syberii...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Uuuu czelendż widzę rzucony. Ciekawe czy nie kurczak...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

Paulinka widziałeś to??? Szczują cię Pasiakiem!!!( z całym szacunkiem) Tego chyba nie przepuścisz... :twisted:
Obrazek

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Ziemko pisze: Nie probuj, bo zginiesz w przedbiegach.
Ja tylko slowo Pasiakowi powiem, a strolluje Cie tak, ze nie bedziesz wiedzial jak sie nazywasz, a ja mu chetnie pomoge 8)
Dobra rada: grzecznie przeproś.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie bedziemy chlopakom zasmiecac tematu, chodz gdzies indziej paziu :)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

oczko pisze:Paulinka widziałeś to??? Szczują cię Pasiakiem!!!( z całym szacunkiem) Tego chyba nie przepuścisz... :twisted:
Zerowe wyzwanie. W rankingu laczonym (Ranking Rince'a + Ranking trolla) jest stosunkowo nisko. 30-35 + 2-4 daje laczna note: 13. Paulinka plasuje sie ciut wyzej + jest liderem jednej z klasyfikacji.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Rince pisze:
oczko pisze:Paulinka widziałeś to??? Szczują cię Pasiakiem!!!( z całym szacunkiem) Tego chyba nie przepuścisz... :twisted:
Zerowe wyzwanie. W rankingu laczonym (Ranking Rince'a + Ranking trolla) jest stosunkowo nisko. 30-35 + 2-4 daje laczna note: 13. Paulinka plasuje sie ciut wyzej + jest liderem jednej z klasyfikacji.
Wszystkie rankingi znów obstawia warszzaFFka.
xYz

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

nie chcę Wam psuć zabawy, ale bardzo proszę o ogarnięcie się. Śmiecio-postów nie kasuję, bo zakładam że Ziemko przeniesie ten uroczy wątek w inne miejsce
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

paulinka17
Kretozord

Przecież to darmowa reklama dla Śmiecha. Myślicie, że organizatorzy wkurzają się na flame w ich tematach?

Ziemek, pazia sobie bierz i idź, choćby na Dominikane. Ja zostaje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Dopóki wasze gadanie nie przekroczy ram przyzwoitości (a moje ramy są bardzo wysokie) to napewno nie bede prosił o wycinanie.

Pozdrawiam.

Ps.

Wybaczcie moją bierność w topicu, ale jak wiecie chcę jechać na Silesiana i mam z tego tytułu więcej roboty w tym tygodniu.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

paulinka17 pisze: Ziemek, pazia sobie bierz i idź, choćby na Dominikane.
Tylko co Ty paulinka będziesz na Dominikanie robił...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

paulinka17
Kretozord

bigpasiak pisze:
paulinka17 pisze: Ziemek, pazia sobie bierz i idź, choćby na Dominikane. Ja zostaje.
Ziemek przepros P17 a pójdę za Tobą na tę Dominikanę najchętniej na kolanach
Cytuj jak człowiek. Ja przecież napisałem, ze sie nigdzie nie wybieram. Myślałem ze to Ty jesteś tym paziem, skoro tak sobie Tobą gębę wycierał.

Swoją drogą podoba mi sie to manipulowanie cytatem. Otworzyłeś mi oczy na kilka nowych opcji. Kiedyś muszę je wykorzystać.

Podpowiem Ci, że mam dziś sporo pracy (Rince wspominał o mojej bogatej karierze poza figsami, nie?). Możesz bić jak w bęben - obiecuje do obiadu sie nie odszczekiwac.

Tymczasem zasyłam buziaki.

PS. Śmiechu zajebisty. Uszanujmy naszego gospodarza i nie pozwólmy by admini musieli ciąć.

PPS. Teraz widzę że Ziemek do mnie chyba pisał. To miało być takie prześmiewczo-obraźliwe? Jak w kontrze nazwałbym Cie "łotrem" to jest jeszcze w tych granicach czy już poza? Albo niewinny "gówniak"... Godzi się tak kogoś nazwać na BP czy nie? Lubie reguły w miarę wcześnie ustalić. Macie trochę wiecej władzy chwilowo i z pokorą pytam. Jak nie chcesz Ziemek odpowiadać to będę metodą prób i błędów testował. Po paziu widzę, że potencjał jakiś tam jest.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Gdzies przerzuce posty - mysle, ze moze do karczym pod rozbrykanym Balcerem, bo nie wiadomo jak to sie potoczy ;)

Paulinka ja sie tak zastanawiam btw. jaka jest geneza Twojej ksywy, transem jestes czy co, ze ukrywasz sie pod damska ksywka. Wiesz ostatnio w srodowisku taki trend chyba nastal, ze zaczynaja sie pojawiac takie osobniki :) Przynaj sie lubisz nosic damskie fatalaszki ? ;)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ziemko pisze:Gdzies przerzuce posty - mysle, ze moze do karczym pod rozbrykanym Balcerem, bo nie wiadomo jak to sie potoczy ;)

Paulinka ja sie tak zastanawiam btw. jaka jest geneza Twojej ksywy, transem jestes czy co, ze ukrywasz sie pod damska ksywka. Wiesz ostatnio w srodowisku taki trend chyba nastal, ze zaczynaja sie pojawiac takie osobniki :) Przynaj sie lubisz nosic damskie fatalaszki ? ;)
Oj Ziemko, Ziemko, ciężkawy humor. Nie widzę dla Ciebie przyszłości w tym pojedynku.

Śmiechu - jeśli chodzi o format, to co powstrzymuje Cię od podjęcia decyzji? Chyba 2400 jest OK, zamierzasz z tym kombinować?
A jeśli tak, to w którą stronę? IMO zasady ETC dopasowane są do konkretnego formatu punktowego, zbytnia ingerencja (np. 2900, TK/BOC 3100 ;) ) to może być strzał w kolano. Do kiedy podejmiesz decyzję?

A, no i masz jeszcze jeden dzień na zgłoszenie turnieju do Ligi.

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Ziemko pisze:Paulinka ja sie tak zastanawiam btw. jaka jest geneza Twojej ksywy, transem jestes czy co, ze ukrywasz sie pod damska ksywka. Wiesz ostatnio w srodowisku taki trend chyba nastal, ze zaczynaja sie pojawiac takie osobniki :) Przynaj sie lubisz nosic damskie fatalaszki ? ;)
OMG #-o
Homofobia wyziera z szafy.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Nie rozumiem po co się tak przekomarzacie... Temat jest masterowy i naprawdę takie pitolenie jest żenujące. Pogadajcie sobie na privie lub zadzwońcie do siebie, ale nie zaśmiecajcie forum takim syfem.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jagal pisze:Nie rozumiem po co się tak przekomarzacie... Temat jest masterowy i naprawdę takie pitolenie jest żenujące. Pogadajcie sobie na privie lub zadzwońcie do siebie, ale nie zaśmiecajcie forum takim syfem.
Poza tematami masterowymi nie ma na tym forum okazji, żeby sobie popitolić - wiesz przecież, że na żywo nie jest to takie fajne.
Poza tym Śmiechu napisał, że mu to nie przeszkadza, a delikatny płomień w temacie turnieju jeszcze nigdy nie zaszkodził.
Kolejny homofob - skąd się to u Ciebie bierze, na żywo taki ładny chłopak ;)

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Jak zeszło na homofobię Jagal od razu postanowił zmienić temat :D
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Gremlin pisze:
Rince pisze:
Wszystkie rankingi znów obstawia warszzaFFka.

Nie ma się co przejmować - efektem tych rankingów jest 4 miejsce na ETC i 10 na DMP, więc ich tworzenie służy chyba tylko samokarmieniu ego ich twórcy :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ