Zabrzmiało jakbyś miał iść do mamyMućka - przegiąłeś. Idę z tym wyżej.

Rzeczywiście, Max jest kontrowersyjny

Btw. widziałem kiedyś armię ogrów stylizowanych na Shreka - ich też byście nie dopuścili, bo "łamią ducha gry"?

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wątpię, by Ziemko się poczuwał do bycia mamą Fanatyka.Patryk pisze:Zabrzmiało jakbyś miał iść do mamyMućka - przegiąłeś. Idę z tym wyżej.![]()
ROTFLKatylina pisze:bo się z przyzwyczajenia nie sprawdza autora tematu...po prostu ci którzy nie chcą nie będą wchodzili a ci którzy chcą niech oglądają.
Ten to dopiero forum pomyliłTiger Brown pisze:Kto ma dłuższego. Coś co ma być przyjemnością, robi się pigułkami na przymałe ego, kompleksy itp.
Ależ ja właśnie o tym piszę, o traktowaniu pomalowanej figurki w kategoriach osobistych, ambicjonalych. A zniechęcenie jest efektem. A czy naprawdę trzeba kogoś na siłę przekonywać? Jak wystawię jakąś pokrakę z "wczesnego okresu twórczości" i oznajmię, że jest śliczna, cudna, propaint i goldendemon w jednym to co? trzeba mnie przekonywać, że może jednak nie jest ? czy raczej wzruszyć ramionami z politowaniem i zająć się innym wątkiem.Zwróć uwagę ze nie chodzi tu o to żeby kogoś zniechęcić do pokazywania swoich prac, tylko o sprawy czysto etyczne, że powstała napinka to już tylko kwestia tego że dużó osób idzie w zaparte i jak skrytykuje się coś co się komuś podoba to już jest źle i be i trzeba rękami i nogami bronić swojego zdania.
Ależ broń Boże! Sugerować coś takiego Adminowi!Tomash pisze:Ale czy to, że nie podobają mi się prace Maxa (sorry, nie ten styl), znaczy że mam małego?![]()
o tak to musze zrobic ]:-> az szkoda ze sam nie wpadlem na taki pomyslRaptaparat pisze:a moglby zrobic taki napisy - ja bym sie usmialSkavenblight pisze:Max nie robi armii z BSB, który ma na sztandarze: "Wykiwałem Was frajerzy kupujący za ciężką kasę figsy od GW".
tak cenzuralnie powiem ze chyba ci moje fotki sie nie laduja albo nie dowidziszBania pisze:
obleje to inkiem, przykleje na podstawke, dorzuce trroche starych bitsow zamalowanych na 1 kolor. Jest smok?? Wg. Waszych słow to jest i moge nim wszedzie grac.... widze ze warhammer w Polsce sie zrobil strasznie tani. Dzis na obiad mialem kurczaka to zrobie sobie z kosci z namalowanymi oczami oddzial szkieletów.... LITOSCI są granice donrego smaku...
no pewnie ze tak oprucz spowna ktory jest jednym z lepszych dziel ]:->Oskar pisze:Jak każdy twój WiP początkowo wygląda źle lub nawet gorzej , skończ , a na pewno będzie lepiej
usuniete ale jak chcesz dam na neta jeszcze razLord Andre pisze:Ave
Tak przy okazji, gdzie można zobaczyć wipy spawna?
faktycznie mam wade wzroku ale nosze okulary więc jest chyba ok.max pisze: tak cenzuralnie powiem ze chyba ci moje fotki sie nie laduja albo nie dowidzisz
tez zanim z tych wszystkich czesci zmontuje swoje figsy musze sie jakby narobic (boli cie to ze armia wyjdzie taniej czy jak??)
i czego niby to maja byc proxy full wiswig maja podstawki jak trzeba wiec o co chodzi ??
standard, troche krytyki, inne zdanie i od razu takie kwiatki...max pisze: chyba ze nie znasz tego slowa
nie ma raidersa ]:-> a jesli sie uprzesz podstawke zrobisz to spoko graj nim sobie ale punktow za malowani ci poskapiaBania pisze:standard, troche krytyki, inne zdanie i od razu takie kwiatki...max pisze: chyba ze nie znasz tego slowa
jesli ten argument do Ciebie nie przemawia to przepraszam ale inaczej nie umiem. Ten smok przyklejony na podstawke z dorobionymi z GSu pojedynczymi czesciami.
Wyswig jest? Opis w armybooku jest? Skrzydla smocze są? No to jak chyba moge tym grac?
Bania, chyba się uwziąłeś...Bania pisze:standard, troche krytyki, inne zdanie i od razu takie kwiatki...max pisze: chyba ze nie znasz tego slowa
jesli ten argument do Ciebie nie przemawia to przepraszam ale inaczej nie umiem. Ten smok przyklejony na podstawke z dorobionymi z GSu pojedynczymi czesciami.
Wyswig jest? Opis w armybooku jest? Skrzydla smocze są? No to jak chyba moge tym grac?
A co ty na to żeby od dzisiaj gracze gwardii imperjalnej kupowali sobie plastikowe żołnierzyki w sklepach i przyklejali im tylko bronie i okrągłe podstawki, to co w booku jest, wysiwig jest, rasy ludzkiej są, żołnierzami są, a paczka 100 takich żołnierzyków kosztuje 20 zł i można dać wielki sztandar, "Zrobiłem was w buca, zapłaciłem za nie 20 zł". Jak ci pasuje wizja takiej armii?max pisze: kazda ale to kazda moja figurka ma full wyswig i jest tym co jest opisane w army booku
tam nie ma wzmianki o wielkosci tych potworow i o ilosci dozwolonych mutacji