SHAGA vol 4 Gdynia 10-11-2013 2013p Pre-IMP
Re: SHAGA vol 4 Gdynia 10-11-2013 2013p Pre-IMP
No i ladnie
Shaga wyslij mi na pw swoja kome, jakby co.
Shaga wyslij mi na pw swoja kome, jakby co.
będę tyle że będę koło 10.10 dopiero bo mam SKM z Gda Gł o 9.30Shaga pisze:hej,crovaxus pisze:mooooooże wpadnę po raz pierwszy zobaczyć tą Shagę w końcu ale nie wiem co za tydzień będzie jeszcze
wiesz już na 100% czy będziesz u nas w niedzielę na turnieju?
W tej chwili mamy zapisanych 19 osób!
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Podam tutaj może jeszcze komuś się przyda,Ziemko pisze:Shaga wyslij mi na pw swoja kome, jakby co.
tel 609-879-601
Do jutra
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
jednak wcześniej będę jechać więc będę przed 10, Do jutra wszystkim!
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Widzę że jest nieparzyście więc ja dam sobie spokój - jestem ledwo żywy w tym tygodniu, rozpadł mi sie czołg i muszę go poskładać a w dodatku nic mi sie nie chce... Do zobaczenia następnym razem
1. ZiemkoPająk pisze:i jak wyniki?
2. Suchy
3. Pacek
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Dziadu
1. Ziemko
2. Suchy
3. Pacek
4. Pysiek
5. Elvis
6. Kuba
7. Malin
8. Shaga
9. Krzychos
10. Macias
11. Błażej
12. Crovaxus
13. Mapet
14. Rogal
15. Łukasz
Wszystkim dziękuje bardzo a zwłaszcza Bydgoszczy za przyjazd. Do zobaczenia następnym razem.
2. Suchy
3. Pacek
4. Pysiek
5. Elvis
6. Kuba
7. Malin
8. Shaga
9. Krzychos
10. Macias
11. Błażej
12. Crovaxus
13. Mapet
14. Rogal
15. Łukasz
Wszystkim dziękuje bardzo a zwłaszcza Bydgoszczy za przyjazd. Do zobaczenia następnym razem.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Trzynasta???!!! KOHORTA!!!
Dzieki chlopaki za goscinnosc
Fajnie bylo sobie porzadnie pograc i spotkac sie z takimi fajnymi zjebami jak Malin.
Skrobne troche pozniej krotki raport i wrzuce galerie na nasze fanpage klubowy.
Fajnie bylo sobie porzadnie pograc i spotkac sie z takimi fajnymi zjebami jak Malin.
Miałem dzisiaj dzień Sexi LexiZiemko pisze:Trzynasta???!!! KOHORTA!!!
dzieki za mega turniej! fajnie było zobaczyć Wasze twarze po dłuższym czasie. dzięki za trzy bezciśnieniowe bitwy.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Eeeee taaaaam! Daj sobie spokój z raportem. Co się będziesz przemęczał........ PozdroZiemko pisze:Skrobne troche pozniej krotki raport i wrzuce galerie na nasze fanpage klubowy.
No dobrze Shaga bedzie krotko.
Shaga Emp 20:0
Krzychoss He 16:4
Pysiek DF 14:6
50/60 z bitew.
Fotki z turnieju na naszym fanpagu:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... tif_t=like
Shaga Emp 20:0
Krzychoss He 16:4
Pysiek DF 14:6
50/60 z bitew.
Fotki z turnieju na naszym fanpagu: