Lublin 01.12.2013-01.06.2014 1600 pkt. Liga "Koziołek"
Re: Lublin 01.12.2013-14.02.2014. 1600 pkt. Liga "Koziołek"
czyli do następnego razu no cóż zostawię nr jak coś dzwonić tak będzie najprościej 601 666 749
Moje wyniki z Turkiem:
bitwa 1, piczka
rozpa nr. 2 HE(Turek) vs. rozpa nr. 1. LIZ(X.Maciek)
0 (Turek) /// 20 (X.Maciek)
bitwa 2, B&G
Jeśli chodzi o miejsce do grania to jest ciężko. W Wargammerze popołudniami zawsze coś się dzieje. Soboty odpadają do końca stycznia. Mniej wybrednych mogę zaprosić na battlowanie u mnie na dywanie, bardziej wybrednym mogę zaproponować granie na UB.
Jest sporo osób, które jeszcze nie rozegrały nawet jednej bitwy, chociaż liga trwa od miesiąca. W takim tempie to nie skończymy tej ligi do wakacji
bitwa 1, piczka
bitwa 2, B&G
Jeśli chodzi o miejsce do grania to jest ciężko. W Wargammerze popołudniami zawsze coś się dzieje. Soboty odpadają do końca stycznia. Mniej wybrednych mogę zaprosić na battlowanie u mnie na dywanie, bardziej wybrednym mogę zaproponować granie na UB.
Jest sporo osób, które jeszcze nie rozegrały nawet jednej bitwy, chociaż liga trwa od miesiąca. W takim tempie to nie skończymy tej ligi do wakacji

Poprzednia liga trwa już ponad rokX.Maciek pisze:Jest sporo osób, które jeszcze nie rozegrały nawet jednej bitwy, chociaż liga trwa od miesiąca. W takim tempie to nie skończymy tej ligi do wakacji

"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
- DrzewkoMen Karol
- Wałkarz
Zagrałem 2 bitwy trochę mi sie zeszło z wstawieniem
Ja(WE) vs. Turek(HE)
12///8
Ja(WE) vs. Czopek(WE)
11///9
Obie piczki.

Ja(WE) vs. Turek(HE)
12///8
Ja(WE) vs. Czopek(WE)
11///9
Obie piczki.
mi pasują poniedziałki i piątki cały dzień 
Turek? Mortigern? Maciek? inni z LBN? piątek i poniedziałek cały dzień od otwarcia sklepu do zamknięcia
ale jak gramy to wolałbym dwie bitwy od osoby.
kotson niestety nie może brać udziału w lidze, jest nas jednego mniej.

Turek? Mortigern? Maciek? inni z LBN? piątek i poniedziałek cały dzień od otwarcia sklepu do zamknięcia

ale jak gramy to wolałbym dwie bitwy od osoby.
kotson niestety nie może brać udziału w lidze, jest nas jednego mniej.