Warszawa, 25-26.01.2014 -"1wsze Zgrupowanie" - Odwołany
Re: Warszawa, 25-26.01.2014 -"1wsze Zgrupowanie Szerokiej Ka
Po namyśle. Gramy jednak szwajcara. 3 bitwy w sobotę, 2 w niedzielę.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Szkoła zaklepana.
Na dniach może będę miał dla Was jeszcze jedną przyjemną wiadomość
Na dniach może będę miał dla Was jeszcze jedną przyjemną wiadomość

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Same przyjemne wiadomości! Szlag, szkoda że w sesję 
Zyćze powodzenia w organiazacji, licze ze tak wam się to spodoba, że zrobicie jeszcze przynajmniej jedno (tak wiem, śa mastery, ale i tak pisze
)

Zyćze powodzenia w organiazacji, licze ze tak wam się to spodoba, że zrobicie jeszcze przynajmniej jedno (tak wiem, śa mastery, ale i tak pisze

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jest master tydzień później, wiem jak to się skończy, więc napiszę wam już teraz, mój przyjazd stoi pod pokaźnym znakiem zapytania. Podejrzewam, że zaraz i tak zacznie się wykruszanie, więc niech będzie na mnie tym razem. Idea jak najbardziej fajna, ale master w Krakowie to dla mnie fajniejsza akcja, szczególnie, że armia którą chce do kadry startować jest nawet nie wydana. Sorry za zamieszanie, ale wpiszcie mnie na rezerwę może mnie jeszcze najdzie faza na wyjazd ale nie chcę się deklarować teraz.
Spoko
Oficjalne info z mojej strony:
-Odwołujemy turniej w tym terminie, kadra kadrą ale nie chcemy psuć frekwencji w Krakowie. Przypuszczalnie tez mało kto by sie nie wykruszył z tego eventu takze nie ma sensu organizowac turnieju dla prawie samej Warszawy
-Odwołujemy turniej w tym terminie, kadra kadrą ale nie chcemy psuć frekwencji w Krakowie. Przypuszczalnie tez mało kto by sie nie wykruszył z tego eventu takze nie ma sensu organizowac turnieju dla prawie samej Warszawy

Proponuję zmienić nazwę tematu na "1-sze Nieudane Zgrupowanie Szerokiej Kadry" 

Juz pisałem wczoraj do Rinca żeby zmieniał 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Młody pisze:Spoko
Dobra, to ustalimy w Bazyliszku kto chce wziąć ten termin i pewnie zrobimy lokala pre-masterowego.
Ja odwołuję zatem rezerwację z niedzieli, a w sobotę kto chce niech wpada - na pewno coś się będzie działo.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole