Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
Re: Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
niestety wtedy siedzę w robocie :/
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Stary ciesz sie, o jakbyś z losowania trafił mnie to bys nawet tych żyrosów nie wyciągałShino pisze:nie wiedzialem, ze az tak boisz sie walecznych pokurczy, zeby sie ratowac challengami ze slazakami.
Ale jak chcesz.
W sobote jest premiera booka, wiec dopiero wtedy go bede mial pewnie

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Weź do walizki, jak dobrze pojdzie to się spotkamy
jak nie to po męsku wex TK na Poznań!

jak nie to po męsku wex TK na Poznań!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."