Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Orcza Knieja? Sounds good ;P
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Second time problem solvedWojtuś pisze:Orcza Knieja? Sounds good ;P

Orle Gniazdo widzę będzie masterem, który coś promuje
Rok temu promował Orki, w tym roku Leśniaki może ?

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
moze uda mi sie wpasc z kilkoma czopkami
Pytanie do organizatora:
Czy będzie taki pakiet jak rok temu ?
Laik pisze:Można wziąć sobie pakiet "custom". hotel pozwala zrobić pakiet własny, ale w parze z noclegiem MUSI iść śniadanie. W tym przypadku ceny są następujące.
Nocleg: 30zł
Śniadanie: 25 zł
Czyli np. Nocleg ze śniadaniem w pt: 55 zł, a potem pakiet I nocleg ze śniadaniem w sobotę 45 zł = 100zł
każdy następny posiłek to 25 zł
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Podbijam powyższe pytanie!
To jest b.ważna kwestia, bo pić na pusty żołądek nie wypada
To jest b.ważna kwestia, bo pić na pusty żołądek nie wypada

- Shakin' Dudi
- Masakrator
co oznaczają gwiazdki przy cenach ?
Podbijam powyższe pytanie. Jest to ważna dla mnie kwestia.Luc pisze:Pytanie do organizatora:
Laik pisze:Można wziąć sobie pakiet "custom". hotel pozwala zrobić pakiet własny, ale w parze z noclegiem MUSI iść śniadanie. W tym przypadku ceny są następujące.
Nocleg: 30zł
Śniadanie: 25 zł
Czyli np. Nocleg ze śniadaniem w pt: 55 zł, a potem pakiet I nocleg ze śniadaniem w sobotę 45 zł = 100zł
każdy następny posiłek to 25 zł
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
tradycja tradycją, ale weź się upewnij proszę ile w tym barze 0,5 litra kosztuje, bo znów nic nie zobaczę z meczuLaik pisze:to już nasza tradycja - wcześniej na DMŚ, teraz na OG - oczywiście będziemy oglądać w barzeDurin pisze:Znów finał LM wieczorem:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
40 dychy. Flaszunek z przepita. Bestialstwo. Niektórzy w Niedziele mieli problem z bitwa poranna. Prawda Panterq
:D:D

Jutro będę rozmawiał z orgami Gnomiconu w sprawie opcji custom, wieczorem najpóźniej będzie info.
Sędzią głównym turnieju będzie Lidder, poszukujemy mocnego liniowego
.
Co do cen alkoholu - cóż, są pewne zalety prowincji

Sędzią głównym turnieju będzie Lidder, poszukujemy mocnego liniowego

Co do cen alkoholu - cóż, są pewne zalety prowincji

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Sobieski +litr Pepsi, całkiem nie rozgazowanej ;)Szło jak woda generalnie i popsuło kilka osób. Pamiętam jak nieśmiało o cenę zapytałem i usłyszałem taką odpowiedź - szok i niedowierzanie.Mogłem wydusić jedynie:Przemcio pisze:a przepraszam ta vódka przemycana z Ukrainy czy coś![]()
![]()
a na przepitkę jakaś podróbka dobrego PRL-owskiego PTYSIA
![]()
![]()
![]()
![]()
- Poproszę dwie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.