Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Kacpiego Tomb kingi
fajni są, ale dla mnie zbyt czyści. Szczególnie tarcze przydałoby się przybrudzić/przykurzyć
- Kacpi 1998
- Masakrator
wspomóżcie koledze w potrzebie
problem mam taki, że prawa częsć kaptura (wskazana palcem) jest uszkodzona
wpadłem na pomysł aby zrobić mu opaskę ślepca i ją zakryć odstającym kawałkiem materiału, macie jakieś lepsze pomysły jak to naprawić, zakryć ?
problem mam taki, że prawa częsć kaptura (wskazana palcem) jest uszkodzona
wpadłem na pomysł aby zrobić mu opaskę ślepca i ją zakryć odstającym kawałkiem materiału, macie jakieś lepsze pomysły jak to naprawić, zakryć ?
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Na zdjęciu wygląda jakby ktoś ją posmyrał pilnikiem. Powinna być taka jak z drugiej strony.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Kacpi 1998
- Masakrator
Powinna być
ale jak się handluje z luddżmi z internetów to czasem tak bywa
na zdjęciu słabo to widać ale na początku była tam grudka pomarszczonego metalu po odklejeiu jej pozostała chropowata powierzchnia nie przypominająca symetrycznych kafelków z drugiej strony
ale jak się handluje z luddżmi z internetów to czasem tak bywa
na zdjęciu słabo to widać ale na początku była tam grudka pomarszczonego metalu po odklejeiu jej pozostała chropowata powierzchnia nie przypominająca symetrycznych kafelków z drugiej strony
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wiesz... Akurat na TK to mało przeszkadza. Możesz uznać, że przesiedział w jakiejś nekropolii 1000 lat to i poodpadało to i owo. Ale jeśli koniecznie chcesz to zakleić, to raczej green stuffem. Możesz nawet dorobić kafelki takie jak z drugiej strony.
- Kacpi 1998
- Masakrator
normalnie to powinno wyglądać tak
= =
a wygląda tak
===
i zamiast dorobić kafelek musiałbym wyciąć nadmiarowy
= =
a wygląda tak
===
i zamiast dorobić kafelek musiałbym wyciąć nadmiarowy
- Kacpi 1998
- Masakrator
nie za bardzo bo to jest jeden z sześciu magów lighta w mojej armii i to właśnie oni mają je rzucać
- Kacpi 1998
- Masakrator
nie da się mu obciąć głowy bo od góry nachodzi na nią wąż (jak na moim awatarze)
- Kacpi 1998
- Masakrator
pomalowałem już drugiego takiego samego, jutro wrzucę zdjęcia
pytanko: maluję giganta, który jest ciężki i za podstawkę trzymać go nie będę a farba mi się zdziera od obrabiania w palcach, co mam robić ?
pytanko: maluję giganta, który jest ciężki i za podstawkę trzymać go nie będę a farba mi się zdziera od obrabiania w palcach, co mam robić ?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Czytam patrze i się zastanawiam. Olabogi widzę a nikt ale to nikt nie zamarudził poza tym że się świecą jak psu oczy. IMO warto by, ba mnie by aż korciło te modele po washu powyciągać ...
- Kacpi 1998
- Masakrator
jutro będzie wyciągany czerwony
najczęściej cieniuję przed washem
najczęściej cieniuję przed washem
- Kacpi 1998
- Masakrator
Liche priest
pierwsze zdjęcie wyszło dość słabo, nie wiem czemu
pierwsze zdjęcie wyszło dość słabo, nie wiem czemu