Dokładnie...Kołata pisze:Myślę, że wiele osób sobie pod ten termin rozpisało różne plany prywatne (m.in. związane z urlopami)
Shinue pisze:Są małe komplikacje. Firma podkupiła nam noclegi w Gościńcu na całe wakacje. Jeśli nie przesuniemy mastera o tydzień do przodu to może się okazać, że będzie trochę mało miejsc noclegowych. Na miejscu oczywiście mamy darmowe noclegi ale nie mamy prysznicy. Dziś wieczorem będę wiedział coś więcej.
W wejściówce jest obiad, kawa i herbata z boilera orzez 2 dni oraz zniżka na kolację (odpalam grażowi kwotę ryczaltem).
Mamy też darmowe noclegi z piątku na sobotę w Starej Remizie na ul. Żabia 8 (w remizie nie ma prysznicy)
Od wczoraj czekam na rozpisaną z cennikami ofertę żywieniową od Garażu.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
+1Sevi pisze:Dokładnie...Kołata pisze:Myślę, że wiele osób sobie pod ten termin rozpisało różne plany prywatne (m.in. związane z urlopami)
Nie chcę wam wchodzić w paradę, ale może poprostu wrzuccie linki do różnych noclegowni we Włocławku i gracze ogarną to na własną rękę.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
TrueMłody pisze:Tak jak mówia wszyscy, nocleg kazdy sobie ogarnie, dajcie już spokoj z tą goscinnością
To nie mozesz sobie hostelu wziac z soboty na niedziele?Dymitr pisze:kurde, jak ma być 3 dni bez dostępu do wody dla wybierających ekonomiczną wersję, to chyba sobie odpuszczę, bo niedziela może być strasznie ciężka
Bez prysznica =/= bez wody. Zakładam, że umywalki są, żeby móc utrzymać chociaż podstawową higienę?Dymitr pisze:kurde, jak ma być 3 dni bez dostępu do wody dla wybierających ekonomiczną wersję, to chyba sobie odpuszczę, bo niedziela może być strasznie ciężka
To już dawno trzeba było wprowadzić, ale nie za 5, tylko za +10 punktów.Urban pisze:dodać do modelarki 5 pkt za posiadanie i użycie antyperspirantu