Nieee, ten pan siedzi za daleko. NiestetySykstus pisze:Nahar zjawisz się na turnieju ??
Turniej Mordheim w Warszawie - Polcon 2007
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
@Pedros
moze i undeady sa mocne ale ja nie jestem mocnym graczem
ale fajnie znac takiego prawie pewnego przeciwnika na pierwsza bitwe
chyba ze Skavenblight cos wymyśli zebysmy nie byli tacy pewni tej potyczki ale chętnie bym podją middenheim na rozgrzewkę
moze i undeady sa mocne ale ja nie jestem mocnym graczem
ale fajnie znac takiego prawie pewnego przeciwnika na pierwsza bitwe
chyba ze Skavenblight cos wymyśli zebysmy nie byli tacy pewni tej potyczki ale chętnie bym podją middenheim na rozgrzewkę
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Proszę, podajcie ratingi do 29.08. włącznie.
Owszem, można i w dniu turnieju, bo skoro może dojść wtedy gracz, to i rating musi. Ale oszczędźcie nam i sobie czasu.
@Baton i Pedros
Ja nic nie wymyślę, decydują ratingi. Ale jak będzie ktoś ledwie pod 98, to będzie trzeba inaczej to zrobić.
Ciekawe, czy MiSiO przyjedzie... gdybym grała, prawie na 100% miałabym wtedy rewanżyk za Dragon tak niskie ratingi rzadko się zdarzają.
Owszem, można i w dniu turnieju, bo skoro może dojść wtedy gracz, to i rating musi. Ale oszczędźcie nam i sobie czasu.
@Baton i Pedros
Ja nic nie wymyślę, decydują ratingi. Ale jak będzie ktoś ledwie pod 98, to będzie trzeba inaczej to zrobić.
Ciekawe, czy MiSiO przyjedzie... gdybym grała, prawie na 100% miałabym wtedy rewanżyk za Dragon tak niskie ratingi rzadko się zdarzają.
@ Baton
wiesz ja gralem moze z 10 potyczek i to koniec xD
Ale wiesz cala kampanie mielismy na HR czyli wszyscy robili puszki a ja gralem biednymi darkelfikami ;/ Ale tez sie dalo zrobic puszke (2+ save na strzelanie i do walki) i jeszcze lordzik mial 2 woundy.
Bande bede dopiero testowac Moze spraring przed Polconem co
wiesz ja gralem moze z 10 potyczek i to koniec xD
Ale wiesz cala kampanie mielismy na HR czyli wszyscy robili puszki a ja gralem biednymi darkelfikami ;/ Ale tez sie dalo zrobic puszke (2+ save na strzelanie i do walki) i jeszcze lordzik mial 2 woundy.
Bande bede dopiero testowac Moze spraring przed Polconem co
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Co do sparingów w czwartek - jak znajdziecie stoły [to nie powinno być trudne] i makiety [to już trochę bardziej, bo nie mam bladego pojęcia, kiedy je przywieziemy, ale raczej nie wszystkie naraz, więc część powinna być tam w czwartek - pytanie, kiedy dokładnie], to proszę bardzo - nic nie stoi na przeszkodzie
@Pedros
No to musisz się przyzwyczaić do oficjalnych zasad
A gdzie ci Twoi koledzy z klubu, co to mieli tak tłumnie przybywać [Bretonnia itd.]?
@Pedros
No to musisz się przyzwyczaić do oficjalnych zasad
A gdzie ci Twoi koledzy z klubu, co to mieli tak tłumnie przybywać [Bretonnia itd.]?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bardziej od PKSu do Krakowa. Z Krakowa to już będą 2-3 godziny, w zależności od tego, jakim pociągiem będziesz jechał. To PKS może sprawić kłopot, bo może być na drogach tłok.Sykstus pisze:Eh ja powinienem być w wawie koło południa to jest 12/13sta bądź wcześniej... wszystko zależy od naszej ukochanej kolei
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: