Jesteś pewien? Z opisu w Army Builderze, że ten wynalazek zadaje hity tylko w fazie szarży orkówbless pisze:Podpowiem, że warto zwrócić uwagę na Big Stabbę....
Bless vs Tutajec (O&G vs WE)
Moderator: RedScorpion
Re: Bless vs Tutajec (up.05.11.2014)
- swieta_barbara
- habydysz
To już nie te treekiny co kiedyś - bez buffów raczej obsmarkały się na rzadko...
Kołata pisze:Orki wygrają bo mają większego drągala.
Matematyka. 18 ataków, 12 trafia, 6 rani, 2 wardy. Do tego 1 ze stompów.
Dzikusy oddają (po 7 w ranku, nie liczę maga): 35 ataków; 17,5 trafia, zaokrąglając 6 ranni, 2 sejvy i 1 ward.
Statystycznie 4 rany + szarża vs 3 rany + 2 ranki + sztandar. Mała przewaga dla orków. Kostki mogą sporo zmienić.
Słabe te drzewa...
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Ten wytatuowany na żółto Boy wyhaczył zza przepaski biodrowej piłę mechaniczną, taką jak gobliny z Blood Bowla i wrzeszcząc "Glubalne ocipienie tho kuamztwo!!!" ściął wszystkie treekiny wygrywając kombat o miliard, po czym automatycznie zagonili po breaku podstawki z pieńkami!
Kierunek, panowie. Kierunek! Big Stabba to po prostu wielka strzałka, która pokazuje pokonanemu przeciwnikowi, w którym kierunku ma s...uciekać.
Nie doceniłem Waszej wyobraźni.
Zapraszam do opisu walki Treekiny vs Savage orcs oraz mojej trzeciej tury.
Kolejne pytanie konkursowe:
Kto będzie szarżował w IV turze Tutajca?
Nie doceniłem Waszej wyobraźni.
Zapraszam do opisu walki Treekiny vs Savage orcs oraz mojej trzeciej tury.
Kolejne pytanie konkursowe:
Kto będzie szarżował w IV turze Tutajca?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Smok w boar boysow...zdejmie podpalacza a cala orcza armia zacznie uciekac ...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Są slabe, ale nie tragiczne. Tu trafily na wyjątkowo trudnego przeciwnika. Savage, nawet jak nie są BigUnami, to jest jednak T4, ward 5+ i wiadro ataków zwrotnych. Malo które monstrous infantry ma z nimi szanse.
Takze to nie Treekiny, ale jak napisal wczesniej Krolik: Matematyka.
Takze to nie Treekiny, ale jak napisal wczesniej Krolik: Matematyka.