Santa is coming to town! - Mielec 2500 - 6.12
- Shakin' Dudi
- Masakrator
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Nam się skład załamał, kombinujemy i powinniśmy się zjawić w 4 osoby.
Fajnie było by jak by ktoś z każdego z 4 miast się pojawił, to można było by wstępnie 4ct 2015 omówić.
Fajnie było by jak by ktoś z każdego z 4 miast się pojawił, to można było by wstępnie 4ct 2015 omówić.
może się okazać że będzie nowe miasto trzeba do 4ct dołączyć.
Jaki draft ?
Obowiązują zasady z 1 posta a tam odnośnie draftu Nr 1 do Euro są tylko zasady SLOS.
Poza tym zasady jak na tegorocznym Silesianie + End of Times (2 pierwsze) bez specjali z tych dodatków (Karl F. zasady z podręcznika).
Obowiązują zasady z 1 posta a tam odnośnie draftu Nr 1 do Euro są tylko zasady SLOS.
Poza tym zasady jak na tegorocznym Silesianie + End of Times (2 pierwsze) bez specjali z tych dodatków (Karl F. zasady z podręcznika).
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=26&t=46407
o ten o draft.
i jak możesz weź wyjaśnij o co chodzi "End of Times (2 pierwsze)", bo ostatnio mało siedziałem w battlu i nie ogarniam do końca o co w tym chodzi, ew gdzie moge przeczytać sobie informacje w tym temacie
o ten o draft.
i jak możesz weź wyjaśnij o co chodzi "End of Times (2 pierwsze)", bo ostatnio mało siedziałem w battlu i nie ogarniam do końca o co w tym chodzi, ew gdzie moge przeczytać sobie informacje w tym temacie
w skrócie gramy na 2500 zasady z pierwszego postu, więc prawie open, co do end of times, można wziąć armie z tego dodatku tzn. UL lub LoCh ale te armie nie mogą brać speciali, bo są oni zakazani ( z uwagi na lekkie przegięcia, na może poza Karlem Franzem Ascendantem bo ten przegięty nie jest i zupełnie nie rozumiem dlaczego go zabroniliśmy, pewnie i tak by nikt nim nie zagrał, a już napewno nie ja
)

Na Silesianie nie było 50%lord+50%hero, jak na tym turnieju będzie?Nina_love pisze:Jaki draft ?