Orcze Gniazdo 23-24 Maja | Wyniki str. 19

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: Orcze Gniazdo 23-24 Maja

Post autor: Laik »

Galharen pisze:Ogarniacie w tym roku te dupeczki z red bullami? :P
Po ostatnim roku wszystkie są zajęte :P

a tak na serio jeszcze za wcześnie żebym wiedział takie szczegóły.

Co do cen - niestety w tym tygodniu nie udało się jeszcze ustalić szczegółów - ale spokojnie, mamy jeszcze grubo ponad 2 miesiące.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Laik pisze: spokojnie, mamy jeszcze grubo ponad 2 miesiące.
Tylko...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Post autor: Jeżus »

ej, ej. Poczekajmy z narzekaniem chociaż do Kwietnia...
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Laik jaka jest dokladnie roznica miedzy pokojami standard a premium?

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Kibel nie wygląda jak z prlu
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

W mojej opinii nie ma po co dopłacać do tych pokoi Premium. Jakbym tam miał siedzieć w sezonie na nartach to dopłaciłbym ale jak mam tam tylko spac i wziac prysznic to wole przebolec :). Co mnie tam tapeta interesuje :D

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Powiem tak - jeśli jadę z rodzinką (a zapewne tak będzie) biorę premium.
Jeśli jechałbym tylko z kumplami to tak jak Karpiu - jest prysznic i czysta pościel, meble w stylu późny Gierek mi spać nie przeszkadzają :D

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

debelial pisze:Powiem tak - jeśli jadę z rodzinką (a zapewne tak będzie) biorę premium.
Jeśli jechałbym tylko z kumplami to tak jak Karpiu - jest prysznic i czysta pościel, meble w stylu późny Gierek mi spać nie przeszkadzają :D
Dokładnie to oczywista oczywistość :). Jak chcesz być warzywem na następny dzień to nie ma dla ciebie znaczenia kolor ścian i jakość tapety po prostu jesteś warzywem :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jest szansa na foty standard i premium? Duzo by to ulatwilo, to samo cennik.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Ziemko pisze:Jest szansa na foty standard i premium? Duzo by to ulatwilo, to samo cennik.
Z moich doświadczeń w tym hotelu:
- Premium jest premium. Solidny wystrój, solidny pokój, eleganckie i w ogóle.
- Standard to taka bardzo dobra bursa szkolna. Czysto, schludnie, rozwalone kafelki w łazience ale zadbane.

Jak jedziesz sam to standard, jak z kobietą to lepiej premium co by nie kręciła nosem :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dzieki Furion i reszta. Wypowiedz Andrzeja made me a little confused, bo wyobrazilem sobie kible w stanie rozkladu papy nurgla.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Laik pisze: Pokój z pakietu standard to pokój do przespania się.
Wszystko w temacie.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Ziemko pisze:Dzieki Furion i reszta. Wypowiedz Andrzeja made me a little confused, bo wyobrazilem sobie kible w stanie rozkladu papy nurgla.
Wiesz ja tam sie nie bałem ale wiesz gram WOCHEM ... Człowiek upodabnia sie do Armii :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

To jest zadbany hotel - cześć pokojów nie została jeszcze wyremontowana jeszcze.

A całościowo najlepiej tą imprezę określił Kalesoner - "master plus":-)
Nigdzie indziej w kraju nie ma takich warunków - granie, spanie i ... w jednym miejscu, można spokojnie w klapkach chodzić. Do tego całkiem przyzwoite jedzenie (szczególnie kolacja)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

To prawda.

Najlepszy miejscówkowo master na jakim byłem.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

to to trzeba reklamować jeszcze? jakby były ryby to przebił by kozłów.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Przecież do Porąbki/Żywieckiego jest rzut beretem.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

loko pisze:to to trzeba reklamować jeszcze? jakby były ryby to przebił by kozłów.
Loko masz kilka Km obok całą górę żar z jej elektrownią wodna i 3 tamami na jeziorze żywieckim.
Ergo Ryby są.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Środek sezonu pstrągowego, można spining wziąc i za kropkiem sie po Sole pouganiać :mrgreen:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Będę!

ODPOWIEDZ