Tak, brane są pod uwagę.Okoń pisze:
By the way, czy bierzesz pod uwagę ewentualnego ward save'a dla bretończyka od modlitwy (6++ lub 5++ vs. S5+)?
Oraz +1S w pierwszej turze w przypadku szarżującego krasnoluda?
Dawaj na ring!
Re: Dawaj na ring!
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tak naprawdę jeżeli te walki miałyby być wyrównane to dopuszczone powinny być tylko konie i koniopodobne wierzchowce oraz ustalony jakiś limit np 300 punktów, ponieważ inaczej to to są tylko takie walki paralityków z rzeźnikami, także ja bym tutaj na waszym miejscu nie produkował się, że jeden heroes jest złożony na maxa a drugi ssie pałęKopyt pisze:Czemu lizak na carno nie popyla skoro to walki 1 na 1. Co jak co ale Smoka u we na stole nie widziałem dość trochę. Gracze powinni napisać Ci propozycję złożenia herosa by było trochę bardziej wyrównane.
No a w emp to mnie papa rozkręcil. Częściej widać juz GM albo coś na smoku.

OK, temat do zamknięcia. Tu nie ma sensu. Kilka osób interesowało to i pisało do mnie PW, więc skończę to u siebie i będę przesyłał PW.
Kopyt, jakbyś przeczytał początek, to byś wiedział, że złożeń nie robiłem sam.
Chciałem poznać najbardziej standardowe złożenia, nauczyć się ich, porównać. Taki mam mój cel i może część od standardów odbiega (jak we), ale faktem jest, że tam nie używany jest nikt do CC, a takie złożenie widziałem.
Dla wszystkich piszących od początku... te walki nie miały być wyrównane, tyle. Wiem, że da się to zrobić bardziej wyrównanie (choć zawsze znajdzie się multum osób, które stwierdzi, że jednak tak nie, a powinno być inaczej, normalne) i też pisałem o tym od samego od początku, że zrobiłbym to później. Ja mam założenie inne teraz. Wy chcecie porównać inne złożenia, droga wolna. Ja porównuje inne.
Jak pisałem, do zamknięcia.
Kopyt, jakbyś przeczytał początek, to byś wiedział, że złożeń nie robiłem sam.
Chciałem poznać najbardziej standardowe złożenia, nauczyć się ich, porównać. Taki mam mój cel i może część od standardów odbiega (jak we), ale faktem jest, że tam nie używany jest nikt do CC, a takie złożenie widziałem.
Dla wszystkich piszących od początku... te walki nie miały być wyrównane, tyle. Wiem, że da się to zrobić bardziej wyrównanie (choć zawsze znajdzie się multum osób, które stwierdzi, że jednak tak nie, a powinno być inaczej, normalne) i też pisałem o tym od samego od początku, że zrobiłbym to później. Ja mam założenie inne teraz. Wy chcecie porównać inne złożenia, droga wolna. Ja porównuje inne.
Jak pisałem, do zamknięcia.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ajt no nie fochaj sie.wiadomo ze kazdy gracz bedzie wspieral herosów ze swojej armii i miauczal ze ten zlozony jest lepiej a tamten gorzej. Pomysl na taka arene byl mega fajny po prosu zle podszedles do tematu.
next time daj 300 pkt do użycia i kazdy miech zglasza swojego herosa odpowiednio zlozonego.
zrobi sie z tego bardzo fajna arena.

zrobi sie z tego bardzo fajna arena.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
To ja się podepnę trochę pod temat i zapraszam wszystkich forumowiczów na swój blog, gdzie przedstawiam turniej wszystkich bohaterów imiennych ( z wyłączeniem End Times, bo wtedy zwycięzca byłby znany od początku) wraz z bohaterami nieoficjalnych dodatków ( Nippon, Cathay, Estalia itd.) Z resztą wszystko jest w pierwszym poście którego link poniżej
http://warhammerfantastybattle.blogspot ... zatek.html
http://warhammerfantastybattle.blogspot ... zatek.html