Sami tego chcieli, sami chcieli.... Dalismy im szanse, ale jej nie wykorzystali.

Mój też za Polhammerem. Uważam, że własne interpretacje są nie na miejscu, ale tutaj to zło konieczne. Grajmy po prostu "po ludzku", a nie z jakimiś dziwactwami.bless pisze:Mój głos za Polhammerem.
Sami tego chcieli, sami chcieli.... Dalismy im szanse, ale jej nie wykorzystali.
A mnie sie to akurat podoba. Przynajmniej piechociaz tez cos zyskuje na tej magicznej tarczy. Dalej jest ograniczony, bo nie moze wziac magicznej siekierki. Ale miłe to jest, miłe...Scimitar pisze:- enchanted shield bez przesady
Nie. Mnie boli, że z powodu zapisku w 6edycyjnym kodeksie chaosu ktoś z dobrego serca uściślił coś graczom chaosu, a 7 edycyjny pan od errat sobie to wziął i zinterpretował po swojemu.Bardzo Was to boli, ze najwieksze przegiecia sa przycinane (kolegia magow, parki maszyn, hordy skirmishow) z kazdym nowym codexem, errata itp?
chyba nie jestes na czasie.. boom an chaos tzeentcha najwiekszy byl poki nie wyszly bestie, wtedy wystawialo sie smoka, 2ch exaltedow na dyskach, maruderw, rycerzy, lataczy...i siuplith pisze:, czy Chaosu Tzeentcha, .
nikt nic nie chce uscilsac.. o spirycie akurat dosc jasno sie w faqu wyrazili, zmiany w magii byly i w poprzedniej edycji... po prostu zmiana czaru i tak mocnego na jeszcze mocniejszylith pisze:Thurion: Jasne teraz, najbardziej przegieta armia na 2k+ robia sie HE. Ale nie widzisz, ze GW udupia po kolei wszystkie tego typu przegiecia? Chcesz sie zalozyc o browar, ze o tej samej porze w przyszlym roku Haj Elfy beda juz mialy nowy slniacy codex? Nie zrozumiales o co mi chodzilo po prostu, czyli ze stare dobre 4x4 i hordy skirmisherow stana sie nie grywalne, a zastapia je armie mocne, ale z ktorymi kazdy moze powalczyc. A wogle to chamstwo, ze jak moja armia jest najbardziej przegieta w battlu to ludzie chca to uscislac