[Łęczna], 30.05.2015. Euro, "IFka z jednej kości"
- White Lion
- Kretozord
Re: [Łęczna], 30.05.2015. Euro, "IFka z jednej kości"
Poprzedni mój chalange był rzucony Czopkowi. Nie nazwałbym go początkującym graczem.
Chalange może rzucać każdy i każdemu. Nie ma obowiązku go przyjmować.
Jakoś żaden z moich przeciwników się nigdy nie skarżył.
Zresztą nie widzę problemu żeby za rok ustalić że chalange nie można rzucać jeśli tak ustalą organizatorzy.
Zresztą nie widzę problemu żeby za rok ustalić że chalange nie można rzucać jeśli tak ustalą organizatorzy.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Dzięki 3 fajne bitwy z ostatniej mały niesmak bo mnie Bretka pogoniła
ale bez spiny i z miłą atmosferą.
Gramy wszyscy dla przyjemności bo lubimy batla.
Otoczka batla jest ważna i My w Mielcu mając tego świadomość zawsze staramy się zapewnić to na co nas stać z składki. Zakładamy że turniej nie ma przynieść zysku tylko ma zachęcić Was chłopaki do tego żebyśmy się spotykali regularnie w tym samym składzie. Zdaje sobie sprawę że zaplecze tworzyliśmy przez 5 lat robiąc makiety stoły i to wszystko kosztuje nasz czas i pieniądze. Wiem też że Lublin ma lipę co do lokalu i pewnie dlatego wygląda to jak wygląda. Ja osobiście mam tylko nadzieję, że jeśli zostało wam coś z turnieju to przeznaczycie to na makiety, stoły itd... i w następnym roku będzie lepiej ( no i że będzie kawa rozpuszczalna i cukier
)
Dzięki i do zobaczenia w Radomiu

Gramy wszyscy dla przyjemności bo lubimy batla.
Otoczka batla jest ważna i My w Mielcu mając tego świadomość zawsze staramy się zapewnić to na co nas stać z składki. Zakładamy że turniej nie ma przynieść zysku tylko ma zachęcić Was chłopaki do tego żebyśmy się spotykali regularnie w tym samym składzie. Zdaje sobie sprawę że zaplecze tworzyliśmy przez 5 lat robiąc makiety stoły i to wszystko kosztuje nasz czas i pieniądze. Wiem też że Lublin ma lipę co do lokalu i pewnie dlatego wygląda to jak wygląda. Ja osobiście mam tylko nadzieję, że jeśli zostało wam coś z turnieju to przeznaczycie to na makiety, stoły itd... i w następnym roku będzie lepiej ( no i że będzie kawa rozpuszczalna i cukier

Dzięki i do zobaczenia w Radomiu
Dzięki za tura - miło było wrócic do Łęcznej.
Jak dla mnie poza zakrzywieniami czasowymi było ok. Kawa była cho nie skorzystałem bo czasu zabrakło
Dzięki za bitwy Mortigernowi i Thorgrimowi. Mortigern turlał namiętnie nie tylko w bitwie ze mną ale momentami jak się na to patrzyło to słabośc ogarniała ...
Boju ... nasza bitwa to jakiś materiał pod 3 tomową powieśc ku pokrzepieniu serc. Maska z wardem +1 bezcenna, blodki przepychające slaneszytki i tak w kółko można by ... Pięknie się grało i uśmiałem się za kilka ostatnich miesięcy
Khelthrai ... i wszystko jasne
Generalnie było super
Jak dla mnie poza zakrzywieniami czasowymi było ok. Kawa była cho nie skorzystałem bo czasu zabrakło

Dzięki za bitwy Mortigernowi i Thorgrimowi. Mortigern turlał namiętnie nie tylko w bitwie ze mną ale momentami jak się na to patrzyło to słabośc ogarniała ...
Boju ... nasza bitwa to jakiś materiał pod 3 tomową powieśc ku pokrzepieniu serc. Maska z wardem +1 bezcenna, blodki przepychające slaneszytki i tak w kółko można by ... Pięknie się grało i uśmiałem się za kilka ostatnich miesięcy

Khelthrai ... i wszystko jasne

Generalnie było super

Również dziki wszystkim przeciwnikom za miłą atmosferę.
to fakt że na tym turnieju szło jak nigdy przez jakieś ostanie 10 lat. wiem dlaczegoNina_love pisze: Mortigern turlał namiętnie nie tylko w bitwie ze mną ale momentami jak się na to patrzyło to słabośc ogarniała .

to jasne że na 2 stołach nie mógł byćmedzik pisze:Generalnie Bóg Kości Ci w tej bitwie nie udzielił należytego wsparcia
- Shakin' Dudi
- Masakrator
White Lion pisze:Poprzedni mój chalange był rzucony Czopkowi. Nie nazwałbym go początkującym graczem.

- White Lion
- Kretozord
Dudi, graliśmy razem dwa miesiące temu w Mielcu 
Z Kowalem nie grałem już ponad rok, a na DMP założył 4maski 20:0 na 5 gier i strasznie chcę się z nim spróbować, a poza tym Lizaki to kolejna armia której w Kielcach nie ma.
Imperium mam przejedzone grając z Tobą, Medzikiem, Insejnem oraz Kordelasem.
Zresztą i tak zagramy razem bo parujemy się ze sobą na każdym (prawie) turnieju na którym obaj gramy
Ja nie pamiętam turnieju na którym byśmy ze sobą nie grali.
dodatkowo nie wiem czy mogę zawieść moich nowych fanów bo przecież wygrywam tylko grając z początkującymi graczami więc chyba tylko z takim mogę zagrać

Z Kowalem nie grałem już ponad rok, a na DMP założył 4maski 20:0 na 5 gier i strasznie chcę się z nim spróbować, a poza tym Lizaki to kolejna armia której w Kielcach nie ma.
Imperium mam przejedzone grając z Tobą, Medzikiem, Insejnem oraz Kordelasem.
Zresztą i tak zagramy razem bo parujemy się ze sobą na każdym (prawie) turnieju na którym obaj gramy

Ja nie pamiętam turnieju na którym byśmy ze sobą nie grali.
dodatkowo nie wiem czy mogę zawieść moich nowych fanów bo przecież wygrywam tylko grając z początkującymi graczami więc chyba tylko z takim mogę zagrać

Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
A'propo spiny na 1 stole - spieszę wyjaśnić, że osobiście Tocza rozumiem: walczył o wynik.
Ale ponieważ ja miałem taki sam cel - po prostu nie chciałem dopuścić do całkowitej anihilacji mojej armii.
I tylko dlatego nie zgadzałem się na przedłużanie bitwy. Dzięki temu uratowałem chociaż 1 punkt (co w ostateczności okazało się warte 4 miejsce)
I wynik tej bitwy to nie była kwestia "wałów i spiny" tylko zwykłe błędy i nieprzewidywalne rzuty. Po prostu w tej bitwie ja popełniłem więcej błedów (dokładnie 2) a Toczowi praktycznie wszystko co chciał - wchodziło a mnie nie.
Ale nie mogę mieć o to pretensji do Tocza - po prostu tak jest i już... Taka uroda tej gry.
Tym bardziej, że w 2giej bitwie to ja rozstrzygnąłem wynik bitwy po 15 minutach starcia (z czego 10 minut to rozstawianie zajęło) i to właśnie dzięki kościom.
Ale ponieważ ja miałem taki sam cel - po prostu nie chciałem dopuścić do całkowitej anihilacji mojej armii.
I tylko dlatego nie zgadzałem się na przedłużanie bitwy. Dzięki temu uratowałem chociaż 1 punkt (co w ostateczności okazało się warte 4 miejsce)
I wynik tej bitwy to nie była kwestia "wałów i spiny" tylko zwykłe błędy i nieprzewidywalne rzuty. Po prostu w tej bitwie ja popełniłem więcej błedów (dokładnie 2) a Toczowi praktycznie wszystko co chciał - wchodziło a mnie nie.
Ale nie mogę mieć o to pretensji do Tocza - po prostu tak jest i już... Taka uroda tej gry.
Tym bardziej, że w 2giej bitwie to ja rozstrzygnąłem wynik bitwy po 15 minutach starcia (z czego 10 minut to rozstawianie zajęło) i to właśnie dzięki kościom.
Lion trudno nie zgodzić się z Twoim tokiem rozumowania skoro w Kielcach grałeś z Czopkiem (gracz jak wiadomo doświadczony) i tura nie wygrałeś, a w Łęcznej jak było i kto wygrał wiesz najlepiej.White Lion pisze: dodatkowo nie wiem czy mogę zawieść moich nowych fanów bo przecież wygrywam tylko grając z początkującymi graczami więc chyba tylko z takim mogę zagrać
Pytanie nie jest jednak o to czy "możesz" tak robić, bo jak najbardziej jest to dozwolone, natomiast czy "powinieneś" tak robić, a to już inna sprawa. Dla mnie pewien niesmak pozostaje.
- White Lion
- Kretozord
wydaje mi się że z Czopkiem grałem u Was w Mielcu, jeśli dobrze pamiętam.
Chodzi mi o to że z Czopkiem też zrobiłem maskę a turnieju nie wygrałem więc nie ma to większego wpływu z kim w pierwszej bitwie zrobię maskę a liczy to na jakich przeciwników trafię w drugiej i trzeciej bitwie.
Robiąc 20:0 w pierwszej turze dostaję zarówno w drugiej jak i trzeciej silnych przeciwników więc wcale nie jest to aż takie korzystne.
Strategicznie w pierwszej lepiej jest zrobić 15 i dostać średniego przeciwnika w drugiej i odbić się na pierwszy lub drugi stół w trzeciej bitwie.
Chodzi mi o to że z Czopkiem też zrobiłem maskę a turnieju nie wygrałem więc nie ma to większego wpływu z kim w pierwszej bitwie zrobię maskę a liczy to na jakich przeciwników trafię w drugiej i trzeciej bitwie.
Robiąc 20:0 w pierwszej turze dostaję zarówno w drugiej jak i trzeciej silnych przeciwników więc wcale nie jest to aż takie korzystne.
Strategicznie w pierwszej lepiej jest zrobić 15 i dostać średniego przeciwnika w drugiej i odbić się na pierwszy lub drugi stół w trzeciej bitwie.
Ostatnio zmieniony 1 cze 2015, o 14:21 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Ta dyskusja nie ma sensu. Kto się pośmiał ten się pośmiał
.

- White Lion
- Kretozord
już nawet flejm nie ten sam co kiedyś...
kiedyś to nie takie dziecięce popłakiwania by były tylko komentarze do pierwszego stołu na 10stron.
a teraz co ? od razu temat zamykać, ludzi uciszać bo papieru zabrakło i bo ja grać nie umiem
eh... życie..
kiedyś to nie takie dziecięce popłakiwania by były tylko komentarze do pierwszego stołu na 10stron.
a teraz co ? od razu temat zamykać, ludzi uciszać bo papieru zabrakło i bo ja grać nie umiem

eh... życie..
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
Rozumiem Medzik, że nie wierzysz że Klona poznałem w tą sobotę i nie wiedziałem ani kim jest ani jak gra ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Za to we mnie pozostaje niesmak jak czytam takie ataku. Podobny do tego jak zeżre coś nieświeżego ,a wydawać by sie mogło, że potrawa znana.
Oprawiam w ramkę "spór" Kubencjusza, Tocza i Bastora i wpycham na widok "strażników sprawiedliwości". Inkwizycja jest tu od manipulacji i rzucania "niepodważalnych" oskarżeń.
Naprawdę panowie... powagi...
Oprawiam w ramkę "spór" Kubencjusza, Tocza i Bastora i wpycham na widok "strażników sprawiedliwości". Inkwizycja jest tu od manipulacji i rzucania "niepodważalnych" oskarżeń.
Naprawdę panowie... powagi...
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Witam miałem poważny problem ostatnio więc nawet nie widziałem że na mój temat taka poważna rozmowa rozgorzała więc chciałbym się do całej sytuacji ustosunkować
a) z rok czasu nie grałem więc poziomem nie poszalałem ale trochę gram więc amatorem totalnym bym się nie nazwał
nawet jeśli faktycznie by tak było to jest to turniej tu się trafia na różnych przeciwników
b) z poprzedniego 4 ct w kielcach podajże znam poziom gry white liona i wiedziałem na co się pisze jednakże stwierdzilem że po takiej przerwie przyda mi się gra z paroma poważnymi przeciwnikami badź armiami z którymi nie miałem jeszcze okazji grać
stąd turniej uważam za bardzo udany gdyż rozegrałem parę przyjemnych gier ogólnie turniej na wielki plus podkreślam nie żywie ŻADNEJ URAZY do white liona i jak sam on może potwierdzić wynik pewnie nawet nie byłby do zera gdyby nie potworne rzuty .
Przez to sytuacja wygląda tak lipnie ale myśle że trzeba skończyć te wszystkie głupie gadania i nie zachowywać się jak dzieci
aprops jeszcze raz dzięki za miły turniej i myślę że spotkamy się za rok jeśli wszystko wypali
a) z rok czasu nie grałem więc poziomem nie poszalałem ale trochę gram więc amatorem totalnym bym się nie nazwał
nawet jeśli faktycznie by tak było to jest to turniej tu się trafia na różnych przeciwników
b) z poprzedniego 4 ct w kielcach podajże znam poziom gry white liona i wiedziałem na co się pisze jednakże stwierdzilem że po takiej przerwie przyda mi się gra z paroma poważnymi przeciwnikami badź armiami z którymi nie miałem jeszcze okazji grać
stąd turniej uważam za bardzo udany gdyż rozegrałem parę przyjemnych gier ogólnie turniej na wielki plus podkreślam nie żywie ŻADNEJ URAZY do white liona i jak sam on może potwierdzić wynik pewnie nawet nie byłby do zera gdyby nie potworne rzuty .
Przez to sytuacja wygląda tak lipnie ale myśle że trzeba skończyć te wszystkie głupie gadania i nie zachowywać się jak dzieci
aprops jeszcze raz dzięki za miły turniej i myślę że spotkamy się za rok jeśli wszystko wypali

eh mam wyniki od WL (dzięki
, dobrze ze zrobiłeś foto)
tylko za dużymi pkt. Tocz ma problemy z dostępem do nieswojego lapka
1. White Lion 67
2. Tocz 63
3. Mortigern 60
4. Bastor 51
5. Dzokejek 50
6. Szymon 50
7. Cortez 47
8. Insejn 45
9. Kacpi 44
10. Nina 42
11. Qba 40
12. Stan 39
13. Kali 37
14. Spięty 36
15. Turek 34
16. Laiq 33
17. Kubencjusz 32
18. Derka 30
19. Karolek 27
20. Elgrond 26
21. Thorgrim 24
22. Dżenas 24
23. Bojo 22
24. Klon 21
i smutno mi że takie głupawe dyskusje się tutaj wywiązują.

tylko za dużymi pkt. Tocz ma problemy z dostępem do nieswojego lapka

1. White Lion 67
2. Tocz 63
3. Mortigern 60
4. Bastor 51
5. Dzokejek 50
6. Szymon 50
7. Cortez 47
8. Insejn 45
9. Kacpi 44
10. Nina 42
11. Qba 40
12. Stan 39
13. Kali 37
14. Spięty 36
15. Turek 34
16. Laiq 33
17. Kubencjusz 32
18. Derka 30
19. Karolek 27
20. Elgrond 26
21. Thorgrim 24
22. Dżenas 24
23. Bojo 22
24. Klon 21
i smutno mi że takie głupawe dyskusje się tutaj wywiązują.