Rozpiski ETC 2015
Re: Rozpiski ETC 2015
IMO dalej średni pomysł - do wielu czarów trzeba zasięgu czy losa
plus jest taki ze nie wywalaja 300 pkt na unit który nic nie robi
plus jest taki ze nie wywalaja 300 pkt na unit który nic nie robi
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Dlaczego Polska to ostoja bretoni?
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
- Loremaster
- Oszukista
Czy ja dobrze widzę że te wszystkie rozpiski HE bez smoka tylko z Arcy są nie legalne ?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chłopaki, co w "szatni" to między namiLaik pisze:Ty na pewno:-), na forum publicznym zapewne nie wszyscy;-)
Wiadomo, że niektóre teamy mają nieco "egzotyczne" podejście, ale nie ma co nikogo lekceważyć -czasem takie dzikie patenty potrafią zadziałać i urwać potrzebne punkty Szczególnie, że top10 naprawdę potrafi grać w tę grę. Nie będzie lekko w tym roku, ale my też się nie obijamy
https://www.facebook.com/ETCteamPoland
Dla tych co jeszcze nas nie lubią na FB
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Dokładnie. W ogóle to te całe ETC przecież od tego się zaczęło. Barbarossa śmiał się z duńskich VC że takie słabe i on im pokaże jak grać. Umówili się na mały turniej i ... nasi jednak dostali bęcki
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Na pewno na plus nalezy zaliczyc to ze buildów jest dużo. Ale zobaczymy jak poradzą sobie "zabite" przez comp armie - ogry czy orki (te akurat raczej potegą innych armii bo same grają "open")
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Zaczęło się zgoła odwrotnie (albo ja to pamiętam odwrotnie ). Duńczycy śmiali się z mojej rozpy na wielkim klocku BK. Zamieniło się w to w obustronną rozmowę na zasadzie "może u Was są w ogóle kiepskie rozpy". Pojechaliśmy w 5 na taki team challenge i - fakt - dostaliśmy bęcki. Ale akurat moja rozpa się wybroniłaKarli pisze:Dokładnie. W ogóle to te całe ETC przecież od tego się zaczęło. Barbarossa śmiał się z duńskich VC że takie słabe i on im pokaże jak grać. Umówili się na mały turniej i ... nasi jednak dostali bęcki
A bawiliśmy się na tyle fajnie, że po kilku miesiącach było ETC. A potem duńczykom zostały jeno skargi na "nieuczciwy" system liczenia punktów zwycięstwa i powoływanie się na inne okoliczności łagodzące...
Jak ispostrzegawczy jak Ci to palcem pokazalemJanus pisze:United Nations he chyba nielegalne? Botwd, book of hoeth, bolce, Frost
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.