Jakos ranka nie szalejesz o mistrzu

Btw. nie obrazaj innych uzytkownikow forum znany bokserze.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
-Qc- pisze:Andrzej - daj gokishowi robic swoje. Mozemy tez robic ban klas- formul turniejowych heartstone jest multum
A Ty Ziemko nie wyskakuj od bokserów, bo jakbyś był na miejscu to bys wiedział, że druga osoba biorąca udział w tym zajściu zachowałą się dużo gorzej i z durniejszymi efektami dla środowiska
So lameJarekK pisze:Jq tam jestem za tym, żeby poczekać jeszcze chwile. Brakuje mi 200 pyłu do antonidasa
Imho karta rzadko grana, ale z potencjalem. Najbardziej pasuje chyba do maga albo szamana (duzo 1 spell cost spelli) , aczkolwiek kazdy dobry mech jest w stanie wygenerowac duzo spare partsow.Lucid pisze:yyy a do czego jest gazlowe? Spaliłem go 2 razy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Priest for the win! Tu nawet nie chodzi o dużo "1", bardziej o to, by dotrwać do fazy 8-10 gdzie gazlowe może zacząć przynosic korzyści bo kart masz więcejZiemko pisze:Imho karta rzadko grana, ale z potencjalem. Najbardziej pasuje chyba do maga albo szamana (duzo 1 spell cost spelli) , aczkolwiek kazdy dobry mech jest w stanie wygenerowac duzo spare partsow.Lucid pisze:yyy a do czego jest gazlowe? Spaliłem go 2 razy
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych