Edycja druga challonge.com/hsborder2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Druga edycja turnieju Hearthstone
Słaby trolling, słaby
Jakos ranka nie szalejesz o mistrzu Tak wiem, pewnie nie chce ci sie
Btw. nie obrazaj innych uzytkownikow forum znany bokserze.
Jakos ranka nie szalejesz o mistrzu Tak wiem, pewnie nie chce ci sie
Btw. nie obrazaj innych uzytkownikow forum znany bokserze.
Mierzalne turniejem BP?
Andrzej - daj gokishowi robic swoje. Mozemy tez robic ban klas- formul turniejowych heartstone jest multum
A Ty Ziemko nie wyskakuj od bokserów, bo jakbyś był na miejscu to bys wiedział, że druga osoba biorąca udział w tym zajściu zachowałą się dużo gorzej i z durniejszymi efektami dla środowiska
A Ty Ziemko nie wyskakuj od bokserów, bo jakbyś był na miejscu to bys wiedział, że druga osoba biorąca udział w tym zajściu zachowałą się dużo gorzej i z durniejszymi efektami dla środowiska
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Andrzej 3 klasy deklarujemy i nimi gramy. A czy będziesz kombinował przed każdą gra spoko mi się zwyczajnie nie chce 3 decki zrobię i tyle
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
-Qc- pisze:Andrzej - daj gokishowi robic swoje. Mozemy tez robic ban klas- formul turniejowych heartstone jest multum
Oczywiscie, ze Laik byl duzo bardziej winny i nie popieram jego zachowania, natomiast nigdy bym sie nie znizyl, zeby kumple kogos trzymali, a ja daje mu w twarz. Jako, ze Andrzej na forum zachowuje niczym pan i wladca to mu malutka szpileczke wcisnal, po tym ja z reszta sam zaczal
No Andrzejek ma swój "poziom" Ale jednak rozwalenie armii osobie trzeciej i poważne ryzyko utraty miejscówki do grania w Katowicach (która w tamtym czasie była pierwszą sensowną od dwóch-trzech lat w stolic Śląska) są na niekorzyść. + jednak od ludzi starszych wymagać nalezy więcej, od kadrowicza zresztą też
Ale olewajac dygresję - Gokish wyznacza formułe, jest ok, ja pewnie tez nie będę zmieniał talii ale Ty Andrew kombinuj
Ale olewajac dygresję - Gokish wyznacza formułe, jest ok, ja pewnie tez nie będę zmieniał talii ale Ty Andrew kombinuj
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Po prostu czekam, az zorganizuje turniej i sie wszystkim zajmie. Z checia wezme udzial. Ponarzekam mu troszke, w co drugim poscie, zeby wszedl w buty gokisha.
So lame Mnie brakuje 1350 pyłu do Gazlowe!JarekK pisze:Jq tam jestem za tym, żeby poczekać jeszcze chwile. Brakuje mi 200 pyłu do antonidasa
Imho karta rzadko grana, ale z potencjalem. Najbardziej pasuje chyba do maga albo szamana (duzo 1 spell cost spelli) , aczkolwiek kazdy dobry mech jest w stanie wygenerowac duzo spare partsow.Lucid pisze:yyy a do czego jest gazlowe? Spaliłem go 2 razy
Jak pan i władca to sie zachowujecie razem z groszkiem i resztą adminowego tałatajstwa w temacie tematów o polityce na bp Trochę życia przesiedziałem na różnych forach i pierwszy raz widzę żeby ktoś miał bul dupy o takie pierdoły jak parę niepoprawnych wypowiedzi w hydeparku (bo tym są płoty i młoty) No ale to tak tylko tytułem offtopu, bo już w sumie wywalone mam na to
A turniej może nawet zorganizuje i na pewno będę otwarty na konstruktywną krytykę
Gokish wyslalem Ci tydzien temu zgloszenie, masz je?
A turniej może nawet zorganizuje i na pewno będę otwarty na konstruktywną krytykę
Gokish wyslalem Ci tydzien temu zgloszenie, masz je?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Odnośnie Twojego komentarza apropo administracji - tak ja wiem, my Ci źli, przez 9 lat przyzwyczailem się, że niektórzy widzą niczym koniec pociągowe z klapkami na oczach tylko część obrazu i na jego podstawie oceniają cały. Aczkolwiek po takim czasie nauczyłem się w to wbijać.
Czekam zatem na Twój turniej.
Czekam zatem na Twój turniej.
Priest for the win! Tu nawet nie chodzi o dużo "1", bardziej o to, by dotrwać do fazy 8-10 gdzie gazlowe może zacząć przynosic korzyści bo kart masz więcejZiemko pisze:Imho karta rzadko grana, ale z potencjalem. Najbardziej pasuje chyba do maga albo szamana (duzo 1 spell cost spelli) , aczkolwiek kazdy dobry mech jest w stanie wygenerowac duzo spare partsow.Lucid pisze:yyy a do czego jest gazlowe? Spaliłem go 2 razy
Ziemas, wiesz, system WFB umiera, dobrowolne zmniejszanie wejść na forum przez adminów jest niezrozumiałem, ale co począć, zmieniamy systemy to i fora przyjdzie zmieniać I ja wiem, że można nie mieć czasu, potrzebować na admina kogoś z czasem do moderowania, ale Groszek jest kontrowersyjny prawie jak 4 karabiny jak zakładał 20 kont dziennie ... Nie wierzę, że to powiem, ale już nawet Heretic były bardziej tolerancyjnym i znośnym adminem
A sposob przeprowadzenia akcji z dnia na dzien i bez dania żadnych podstaw - bo to, ze coś było na moderatorskim to dla mnie nic nie znaczy bo ja tego nie widza - był laaaaame
A teraz czas napierniczać, Ziemko pewnie chce się odegrać! Dalej masz palka w swojej top3????
Ziemas podepnij ten temat tamten odklej został tam finał
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Podpiety, kiedy start jutro rano?