[MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Re: [MASTER]"Olsztyńskie Rubieże 2"- 16-17.04.2016 Olsztyn
Lohost, zrobisz jakieś zestawienie armii?

jeszcze ja wysylalem rozpiske. zarowno na maila jak i Tobie na fb.lohost pisze:Updejt zgloszen
Jesli ktos ma np PR1, oznacza to ze otrzyma punkty za zgloszenie, za rozpiske i wybral zestaw obiadowy1.
Jesli jest znak zapytania w ktoryms miejscu oznacza ze nie zostala dostarczona rozpiska lub nie zostal wybrany zestaw obiadowy.
Brak P oznacza brak pkt za rozpiske.
W porownaniu do przedplat brakuje mi rozpiski Napadziora, a mam przedplate.
Byc moze skrzynka czegos nie przepuscila, albo jakas zlosliwosc rzeczy martwych, wiec prosze o kontakt.
przesle zaraz znowu.
Glegut pisze:No cóż... trudno, będzie przynajmniej wesoło:)Laik pisze:Glegut pisze:o lol... a ja wziąłem rozpe vs pesteczki....
Wygrałeś na starcie
@lohost - będziesz publikowac na BP rozpy jak koledzy z Krakowa?:)
IMO to nic nie zmieni bo i tak zaraz wyjdą zmiany w bookach.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Nawet to strzelanie zamienia się w combat, okaże się że poza krasiami każda armia robi napórKołata pisze:O kurde, w Polsce to jest piękna meta
Armie kombatowe w naporze, strzelanie w odwrocie!
Dokładnie odwrotnie niż na zachodzie

Orki szczelajo#helion# pisze:Nawet to strzelanie zamienia się w combat, okaże się że poza krasiami każda armia robi napórKołata pisze:O kurde, w Polsce to jest piękna meta
Armie kombatowe w naporze, strzelanie w odwrocie!
Dokładnie odwrotnie niż na zachodzie

A tak serio - 9th age robia glownie Szwedzi, a na ich 50stronicowym compie gral praktycznie sam napor wiec mozna sie bylo tego niestety spodziewac ;P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
a takze wampirami, bestiami, ogrami i co najmniej jednym rodzajem elfowGlonojad pisze:@Shino: zdefiniuj "zawsze", wg archiwum ligi w ciągu ostatnich dwóch lat grałeś TK, demonami i Imperium :p

to samo w sensie to co mialem w sobote :> w skrocie sa to rycki, pegazy trebkii piatka soltysow