IMP 2007-Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
- Szrederator
- Chuck Norris
Zapiszcie (jeśli możecie) mnie ,,Kacper Schroeder"
i Piotrka ,,Piotr Kieliszczyk"
i Piotrka ,,Piotr Kieliszczyk"
skoro i tak jest sedzia niegrajacy to moze warto by bylo wprowadzic mailowe zgloszenia z rozpami? raz ze bylaby realna liczba zainteresowanych a dwa ze nie dochodziloby do potencjalnych nieporozumien 
mi rozpa wyszla idealnie na 2007
i nie powiem podoba mi sie 

mi rozpa wyszla idealnie na 2007

Ja zatwierdzam wszystkie rozpy przy zapisach.
Pozatym wątpie że ktoś będzie chciał wałować, rozpy są otwarte także wyjdzie na jaw
.
A z mailami nie chce mi sie pieprzyć, tak po prawdzie nic to nie daje, a listę zainteresowanych mam tak czy siak. Daje mi to po prostu info ile stołów musze załatwiac
Pozatym wątpie że ktoś będzie chciał wałować, rozpy są otwarte także wyjdzie na jaw

A z mailami nie chce mi sie pieprzyć, tak po prawdzie nic to nie daje, a listę zainteresowanych mam tak czy siak. Daje mi to po prostu info ile stołów musze załatwiac
przypominam co niektórym, że wg. uściśleń sędziowskich made in PL Wild Raider nie ma łukuthurion pisze:no i gitMłody pisze:Ja zatwierdzam wszystkie rozpy przy zapisach.mi chodzilo o mlodszych graczy nie o kogos swiadomie walujacego
pzdr

BTW - kwestia BSB BO i WE ?? mogą używać łuków tudzież dwuraka ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
A zabraniają tego zasady ?Scimitar pisze: BTW - kwestia BSB BO i WE ?? mogą używać łuków tudzież dwuraka ??

Dopuszczam, nie bić proszę

Młody pisze:A zabraniają tego zasady ?Scimitar pisze: BTW - kwestia BSB BO i WE ?? mogą używać łuków tudzież dwuraka ??.
prać go ile wlezie!! Ja trzymam, kto wali?

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Zapomniałem dodać w regulaminie :Jagal pisze:Młody pisze:A zabraniają tego zasady ?Scimitar pisze: BTW - kwestia BSB BO i WE ?? mogą używać łuków tudzież dwuraka ??.
prać go ile wlezie!! Ja trzymam, kto wali?
Decyzje sędziego są niepodważalne. Sędzia może się mylić ale ma do tego prawo, w końcu nikt nie jest nieomylny. Ew. frustracje proszę wyładować na kimś innym, sędzia jest nietykalny

No dlatego nie grambadyl pisze:to niech cie jako gracza pobija:PP

Młody, czy Ci się sufit na głowę nie spadł? Już pomijając to, że dopuszczenie tego jest wysoce niestosowne to jeszcze nazywacie ten turniej Mistrzostwami Pomorza! A dopuszczacie takie lamerstwa? Wstyd. A jeszcze lejecie wode na młyn takich Scimich i innych którzy w to wierzą.Młody pisze: A zabraniają tego zasady ?.
A na wypadek jakbym wygrał: w dupe se wsadźcie puchar z takiego turnieju

The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
SSSSIIIIJJJJJason pisze:Młody, czy Ci się sufit na głowę nie spadł? Już pomijając to, że dopuszczenie tego jest wysoce niestosowne to jeszcze nazywacie ten turniej Mistrzostwami Pomorza! A dopuszczacie takie lamerstwa? Wstyd. A jeszcze lejecie wode na młyn takich Scimich i innych którzy w to wierzą.Młody pisze: A zabraniają tego zasady ?.
A na wypadek jakbym wygrał: w dupe se wsadźcie puchar z takiego turnieju

Draconis - FOR EVER !!!
Nieprawda,
niesportowo grają ci co biorą takiego BSB
.
Reszta jest w porzadku
niesportowo grają ci co biorą takiego BSB

Reszta jest w porzadku

Na Arene i do Bydzi nie jade
ale na IMP się wybiorę, Młody zapisz mnie na liste 

- Szrederator
- Chuck Norris
Jaki jest limit ? już nie dopisujecie? bo ostatnio zgłosiłem mnie i Piotrka.