EDIT: Dziękuję

Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
W jakiż to sposób oddział np. z 4-5 wzorów metali jest mniej klonowaty od oddziału z plastiku, w którym możesz samemu ustawić kończyny itd?Duderson pisze:Generalnie jedna rada: ogarnij orty na stronie internetowej. Nie jestem jakimś tam super anglistą, ale jak widzę teksty w stylu "hight quality miniature" "baseing materials" czy też "bundels" to mi się śmiać chce... Mało profesjonalnie to wygląda.
No i jeszcze jedno - jeśli chodzi o materiały użyte przy produkcji figurek, to metal kojarzy mi się z trwałością i różnorodnością wyglądu figurek, plastik - z pseudoróżnorodnością figurek, bo i tak plastikowy oddział wygląda klonowato, a żywica - z ostrym jak żyleta szczegółem odlewu i również z różnorodnością póz figurek. W przypadku oddziałów do umarlaków, które stworzyłeś kojarzą mi się one z plastikami wydanymi w żywicy - armia klonowatych figurek, którym co najwyżej rękę lub głowę można inaczej dokleić.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first