Oki przedyskutowaliśmy to na turnieju, możemy się zamienić i zrobić w listopadzie.Hrabia pisze:Poznań zgłasza chęć organizacji kolejnej edycji mastera. Generalnie chcielibyśmy zorganizować turniej w ramach Wojny Światów. W 2017 WŚ ma być we wrześniu, więc pewnie zależy to też od Lublina jaki oni termin chcą/mogą wybrać - czy jesteśmy się w stanie tutaj dogadać. Jeśli termin wrześniowy byłby zajęty to jesteśmy w stanie też zrobić mastera w listopadzie. Obecnie ekipa organizatorska w składzie Ja, Naviedzony i MikiChol ze wsparciem logistycznym Kudłatego.
Mastery 2017
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2017
ok dalem was na Listopad
Nie chciałem pisać w temacie głosowania, dlatego tutaj.
Dlaczego na głosowanie nad liczbą masterów jest 11 dni, a na głosowanie nad samymi kandydaturami tylko 6 dni? Z czego to wynika?
Bo wychodzi na to, że pierwsze założone tydzień wcześniej kończy się prawie równocześnie z nowym które od pierwszego zależy.
Dlaczego na głosowanie nad liczbą masterów jest 11 dni, a na głosowanie nad samymi kandydaturami tylko 6 dni? Z czego to wynika?
Bo wychodzi na to, że pierwsze założone tydzień wcześniej kończy się prawie równocześnie z nowym które od pierwszego zależy.
Chcialem zeby temat byl zamkniety jeszcze przed Krakowem, jak pokazalo glosowanie nad iloscia masterow nie potrzebujemy za duzo czasu zeby oddac glos.
Glosowanie nad iloscia masterow jext praktycznie przesadzone.
Glosowanie masterowe bedzie wiec istotne w przypadku kiedy strony sie nie beda mogly dogadac z terminami.
Glosowanie nad iloscia masterow jext praktycznie przesadzone.
Glosowanie masterowe bedzie wiec istotne w przypadku kiedy strony sie nie beda mogly dogadac z terminami.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
@Stan, wielkie dziękiStan pisze:Oki przedyskutowaliśmy to na turnieju, możemy się zamienić i zrobić w listopadzie.Hrabia pisze:Poznań zgłasza chęć organizacji kolejnej edycji mastera. Generalnie chcielibyśmy zorganizować turniej w ramach Wojny Światów. W 2017 WŚ ma być we wrześniu, więc pewnie zależy to też od Lublina jaki oni termin chcą/mogą wybrać - czy jesteśmy się w stanie tutaj dogadać. Jeśli termin wrześniowy byłby zajęty to jesteśmy w stanie też zrobić mastera w listopadzie. Obecnie ekipa organizatorska w składzie Ja, Naviedzony i MikiChol ze wsparciem logistycznym Kudłatego.

Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Gracze z nas może średni, ale organizacyjnie postaramy się pobić to z 2008 rokuKalesoner pisze:Super, ze już teraz wiecie, można planować urlopy.Fedek pisze:DMP Zielona Góra można dopisać termin: 26-27 sierpnia.

Przy okazji, strona eventu:
https://www.facebook.com/events/339926529739551/
2570
2527
zmiana klubu na: Legion
2527
zmiana klubu na: Legion
xYz
Gnomicon chyba zmienil termin na 20-21 maja?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Czemu temat zmiany terminu DMP jest na zamkniętym do odpowiedzi forum?
Mnie np. pasuje
nie biora wtedy urlopu 
Mnie np. pasuje

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Bilety niech przebookuja. Gorsza miejscowka to przewaznie eufemizm dla tragedii a nie lokalu do gry...
Na pewno nie termin > miejscowka jak ktos tak uwaza to zapraszam do zrobienia DMP na czyjejś działce ^^ gole niebo wiater ale termin ok...
A co do kadry to tylko 8 osob dmp to turniej 150+ nie ma co na to patrzec
Na pewno nie termin > miejscowka jak ktos tak uwaza to zapraszam do zrobienia DMP na czyjejś działce ^^ gole niebo wiater ale termin ok...
- swieta_barbara
- habydysz
Wszystko pięknie Qc, ale pierwotna data ogłoszona 20ego stycznia to był ostatni weekend sierpnia, dopiero 1,5 miesiąca później pojawiły się plany dotyczące przesunięcia terminu turnieju.
Niestety nie wszyscy mają możliwość elastycznego przesuwania swoich urlopów - zwłaszcza że 15 sierpnia dostajesz "za darmo".
Oczywiście decyzja w gestii organizatora, ale ciężko mi uwierzyć, że tylko te dwa lokale w ZG się nadają, a do turnieju zostało jeszcze pół roku.
Niestety nie wszyscy mają możliwość elastycznego przesuwania swoich urlopów - zwłaszcza że 15 sierpnia dostajesz "za darmo".
Oczywiście decyzja w gestii organizatora, ale ciężko mi uwierzyć, że tylko te dwa lokale w ZG się nadają, a do turnieju zostało jeszcze pół roku.
-Qc- pisze:Bilety niech przebookuja. Gorsza miejscowka to przewaznie eufemizm dla tragedii a nie lokalu do gry...
Patrzcie cwaniaka

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
On gdyby nawet sam był na DMP to i tak by nie wygrałGokish pisze:-Qc- pisze:Bilety niech przebookuja. Gorsza miejscowka to przewaznie eufemizm dla tragedii a nie lokalu do gry...
Patrzcie cwaniakaDMP chce wygrać jak najlepszych na turnieju nie będzie
oj oj QC