[WARSZAWA] 18.12.16 (4500 pts)- Wigilia na Narbutta
Re: [WARSZAWA] 18.12.16 (4500 pts)- Wigilia na Narbutta
PRzerwa obiadowa to zapowiedziana wczesniej czesc wigilijna. Zapraszam takze osoby nie biorace udzialu w turnieju, oraz prosilbym aby zostac na chwile pogadac
do jutra!
do jutra!
A ja będę. I pierniki też będą 
Może jakieś foto pamiątkowe na zakończenie sezonu sobie zrobimy po pierwszej grze?

Może jakieś foto pamiątkowe na zakończenie sezonu sobie zrobimy po pierwszej grze?
http://www.the-ninth-age.com/index.php? ... 567a7dcebb
wyszły nowe zasady, ale na turnieju chyba jeszcze gramy 1.2?
EDIT, Shino potwierdza że na 1.2
Ja wezmę tez rozpę na 1.3 i jak mi przeciwnik pozwoli to chętnie zagram już na 1.3, innym też proponuję, jeśli mają ochotę podobny patent
wyszły nowe zasady, ale na turnieju chyba jeszcze gramy 1.2?
EDIT, Shino potwierdza że na 1.2
Ja wezmę tez rozpę na 1.3 i jak mi przeciwnik pozwoli to chętnie zagram już na 1.3, innym też proponuję, jeśli mają ochotę podobny patent

-
- Mudżahedin
-
- Mudżahedin
Dzięki wielkie za turniej. Fajnie się grało(mimo ostatniego miejsca) . Super pomysł z poczęstunkiem. Szczególne podziękowania dla dziopa za kutię
i bezspinową ostatnią bitwę
Jeśli będzie turniej 29 to bardzo chętnie wpadnę.
Ps. Mam prośbę do osób z metalowymi walizkami jakby mogły podesłać na pm gdzie je kupowały. Z góry wielkie dzięki.

Ps. Mam prośbę do osób z metalowymi walizkami jakby mogły podesłać na pm gdzie je kupowały. Z góry wielkie dzięki.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2016, o 22:38 przez woodspirit, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za turniej. Pomysł ze stołem wigilijnym bardzo fajna sprawa
Dziękuję moim przeciwnikom za fajne i wymagające gry.
Lipek, Gąsior - tak, następnym razem będzie szybciej turlane.
Gratulacje dla Tutaja.

Lipek, Gąsior - tak, następnym razem będzie szybciej turlane.
Gratulacje dla Tutaja.
W Piastowie moze jest najlepszy. W Warszawie jestem ja, zobacz ranking.Tutajec pisze:Prawda jest taka ze nie ma Wawie lepszego gracza od Ciebie, bycie wyżej na dwoch lokalach od Ciebie to jedyne z czego sie moge cieszyć.

Mam nadzięję, że już się tak nie cieszysz.

BTW Termin 29.12 ze szkołą dogadany. Niebawem założę temat.