Zielona horda WarBlessa (oszukaj system): 28.11.2012
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Chyba nie liczysz, ze prostego Szambelana bede komplementami publicznie zasypywal?bless pisze:TruePunk pisze:tarcza z glowa lwa - szacun
ogolnie moze byc (;
Moze byc? Krolu Bejcy, pokaz swoje prace !
Moja aprobata powinna byc milsza Twemu sercu niz wszystkie komplementy swiata z ust innych !
Moje prace gdzies tam wisza w temacie o bejcowaniu. Tera mam boyzow tez do robienia.. ale jak widze konkurencje to wole troche odczekac, zeby Cie nie przycmic za mocno.. (;
dawaj maszynki - nie bylo chyba bejcowanych jeszcze na forumbless pisze:Musze tylko uzupelnic kilka drobiazgow:
- Doom Diver
- Katapulta
- 2x Wolf Riders (bow, spear, mus)
Co pomalowac najpierw?
Pzdr
TruePunk, królem bejcy to Ty co najwyżej byłeś
Hail to the new king!
Hail to the new king!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tomash, wiesz co zdetronizowani wladcy czesto czynili..
naprawde chcesz zebym do rebelii d-wensa dolaczyl? xP
naprawde chcesz zebym do rebelii d-wensa dolaczyl? xP
Pelcu, bez przesady z tym Guru.... Wystarczy "bless" , albo "Błażej".pelcu pisze:Bless bez ściemy, jesteś moim Guru....
Orki powalają na kolana, że aż się chce po sznurówkach całować...
Dzieki za wszystkie komentarze! Dajecie mi kopa do dalszej pracy. Moja proznosc mnie nakreca... hehehe...
Nastepny bedzie Doom Diver.
Zgodnie z zapowiedzia wzialem sie za Doom Divera. Mialem problem, bo kupilem na Allegro maszyne, a nie zwrocilem uwagi na opis aukcji, gdzie bylo napisane, ze do maszyny nie ma zalogi. Wiec zaloge musialem dorobic. I dorobilem. Chlopaki z lewej, ci ze szczotka, to snotlingi z nowego Pump Wagona. Jeden snotling ma na barkach drugiego, ktory wczesniej trzymal proce. Teraz naklada mopem smalec na wyrzutnie, dla "poslizgu". Chlopak z prawej to stary fanatyk, ktoremu odcialem leb i kule. W miejsce utraconych czesci weszla glowa wolf ridera, oraz hak zrobiony z polowy luku nowego night goblina. Chlopak z tylu maszyny to chyba grot z 40-ki. Bez konwersji, bo jest wypasiony sam w sobie.
Zaraz to wszystko psikam podkladem i od jutra koloruje. Mam nadzieje, ze przez weekend sie uwine. Wish me luck.
Zaraz to wszystko psikam podkladem i od jutra koloruje. Mam nadzieje, ze przez weekend sie uwine. Wish me luck.
Bardzo ciekawa konwersja Życzę pomalowania przez weekend.