[MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
Re: [MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
Proszę zakończyć dyskusję, bo dosyć mocno zboczyła z tematu i porusza kwestie niezwiązane z masterem.
Środowisko to jakieś 300 osób więc zawsze ktoś z kimś będzie miał na pieńku, kwestia żeby załatwiać to między sobą a nie publicznie na forum.
Jeśli chodzi o zgłoszenia to zrobiłem wstępną listę na pierwszej stronie.
Mamy sporo miejsca więc ograniczają nas tak naprawdę tylko makiety i blaty, postaramy się ogarnąć jak najwięcej.
Środowisko to jakieś 300 osób więc zawsze ktoś z kimś będzie miał na pieńku, kwestia żeby załatwiać to między sobą a nie publicznie na forum.
Jeśli chodzi o zgłoszenia to zrobiłem wstępną listę na pierwszej stronie.
Mamy sporo miejsca więc ograniczają nas tak naprawdę tylko makiety i blaty, postaramy się ogarnąć jak najwięcej.
Pod mną możesz jeszcze dopisać: Stone oraz PiotrekN czyli Ciupaga w 100% powinna być
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Czy ktos moze mi wyjaśnić co sie tu odJaniePawla?as1 pisze:Pragnę tylko zwrócić uwagę na bardzo nieprzyjemne zachowanie tych "graczy" w stosunku do mojej osoby. Więc nie widzę możliwości aby dostawali jeszcze jakieś uprzywilejowania.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Nic ważnego, nie przejmuj się.lwieserce85 pisze:Czy ktos moze mi wyjaśnić co sie tu odJaniePawla?as1 pisze:Pragnę tylko zwrócić uwagę na bardzo nieprzyjemne zachowanie tych "graczy" w stosunku do mojej osoby. Więc nie widzę możliwości aby dostawali jeszcze jakieś uprzywilejowania.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
No ale nasze srodowisko jest na tyle male ze powinnismy sie wzajemnie wspierac oraz wszelkie niepprzyjemne zachowania wzgledem siebie piętnowaćDancaarkiiel pisze:Nic ważnego, nie przejmuj się.lwieserce85 pisze:Czy ktos moze mi wyjaśnić co sie tu odJaniePawla?as1 pisze:Pragnę tylko zwrócić uwagę na bardzo nieprzyjemne zachowanie tych "graczy" w stosunku do mojej osoby. Więc nie widzę możliwości aby dostawali jeszcze jakieś uprzywilejowania.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Jak ktoś jeszcze poruszy ten temat w ogóle nie związany z masterze to trafia na koniec potencjalnej listy rezerwowej (jeśli taka będzie).
Jeśli as1 ma z kimś sprawy do wyjaśnienia zachęcam go do kontaktu bezpośrednio z tymi osobami.
Nikt nie ma żadnych uprzywilejowan. Decyduje kolejność wpłat na konto. Postaramy się załatwić miejsce dla każdego gracza.
EOT here.
Jeśli as1 ma z kimś sprawy do wyjaśnienia zachęcam go do kontaktu bezpośrednio z tymi osobami.
Nikt nie ma żadnych uprzywilejowan. Decyduje kolejność wpłat na konto. Postaramy się załatwić miejsce dla każdego gracza.
EOT here.
-
- Chuck Norris
Zdecydowany i stanowczy org, to lubię :p
Co się dzieje? Krakow 120 osób zaplacilo miesiac przed masterem, kolejne 30 bylo na liście rezerwowej. Teraz 2 miesiące do mastera i juz 50 osób zapisanych i pierwsze przedpłaty Czyżbyśmy byli świadkami początku renesansu battla w Polsce?
Co się dzieje? Krakow 120 osób zaplacilo miesiac przed masterem, kolejne 30 bylo na liście rezerwowej. Teraz 2 miesiące do mastera i juz 50 osób zapisanych i pierwsze przedpłaty Czyżbyśmy byli świadkami początku renesansu battla w Polsce?
Raczej zmniejszenia ilosci masterow w ciagu roku. Oraz braku mastera w lutym w Wa-Wie.
xYz
i nie do końca pewnym w Szczyrku