Oprócz tego zostały 2 miejsca gdyż doszła przedpłata od kleryka

Tramwajem z przystanku Katowice Sokolska. Każdy tramwaj, który nie-jedzie w kierunku ronda jedzie w dobrym kierunku. Przystanek nazywa się Dąb Kościół (jeżeli chce się podejść od ulicy Dębowej) - to jest bliżej, lub Dąb Silesia City Center (jeżeli ktoś cce podejść od Aldika).Mamut pisze:To skoro miejsce jest, to ja zapytam - jedzie ktoś samochodem z krakowa? A jak nie, to do Eltariona - jak tam najszybciej dotrzeć z dworca autobusowego
Dzięki, jak już mam nazwy przystanku do jakdojade wystarczy XDWarX pisze:Tramwajem z przystanku Katowice Sokolska. Każdy tramwaj, który nie-jedzie w kierunku ronda jedzie w dobrym kierunku. Przystanek nazywa się Dąb Kościół (jeżeli chce się podejść od ulicy Dębowej) - to jest bliżej, lub Dąb Silesia City Center (jeżeli ktoś cce podejść od Aldika).Mamut pisze:To skoro miejsce jest, to ja zapytam - jedzie ktoś samochodem z krakowa? A jak nie, to do Eltariona - jak tam najszybciej dotrzeć z dworca autobusowego
Od dworca na Piotra Skargi do przystanku Sokolska jest 300 metrów (idzie się wzdłuż Sokolskiej).