[MASTER] Poznań, 15-16.09. 2018
przypominam iż jest możliwość obiadu w sobotę
kotlet schabowy z kopytkami i surówką oraz zupa pomidorowa z makaronem za cene 20zł
obiad będzie zamawiany z restauracji u dziadka na ulicy szkolnej proszę wejść na ich stronę na Facebooku i zapoznać się z komentarzami naprawdę warto .
kotlet schabowy z kopytkami i surówką oraz zupa pomidorowa z makaronem za cene 20zł
obiad będzie zamawiany z restauracji u dziadka na ulicy szkolnej proszę wejść na ich stronę na Facebooku i zapoznać się z komentarzami naprawdę warto .
Poszedł przelew za turniej + obiad.
Szukam transportu z Warszawy w piątek po pracy lub w sobotę rano. Mogę prowadzić, gdyby kogoś zmogło weekendowe granie
Szukam transportu z Warszawy w piątek po pracy lub w sobotę rano. Mogę prowadzić, gdyby kogoś zmogło weekendowe granie
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Poprosimy 5 miejsc dla Nemezisu porócz Siemka i Pociska.
Szczegóły kto od nas zawita doślemy wraz ze zgłoszeniami/przedpłatami.
dzieki, pozdro
Szczegóły kto od nas zawita doślemy wraz ze zgłoszeniami/przedpłatami.
dzieki, pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Cholera szkoda, ze na wesele ide....Dymitr pisze:Jak mnie nauczycie grać, to może i ja się wybiorę na spacerGniewko pisze:Nie no, jak Galharen ma być, to ja też się wybiorę
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.