[MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
Re: [MASTER] Syreni Śpiew, Rynia k./ Warszawy 23-24.02.2019
Mamy potwierdzone na dzisiaj 20 teamów, dziękujemy serdecznie Lista przedstawia przelewy otrzymane do dziś. Proszę o kontakt gdyby coś się nie zgadzało.
Pamiętajcie, że jutro ostatni dzień na zabookowanie noclegu w gwarantowanych stawkach oraz potwierdzenie uczestnictwa z dodatkowymi punktami za rejestrację.
Dla teamów zainteresowanych EML - prosimy o potwierdzenie nazw drużyn do podania wyników dalej.
Pamiętajcie, że jutro ostatni dzień na zabookowanie noclegu w gwarantowanych stawkach oraz potwierdzenie uczestnictwa z dodatkowymi punktami za rejestrację.
Dla teamów zainteresowanych EML - prosimy o potwierdzenie nazw drużyn do podania wyników dalej.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Jest update, 27 teamów zgłoszonych, dziękujemy serdecznie
Jest update, 30 teamów zgłoszonych. Sprawdźcie proszę czy się zgadza.
Na pytania o deadline na rozpiski i ich format odpowiemy myślę do jutra.
Na pytania o deadline na rozpiski i ich format odpowiemy myślę do jutra.
Przedłużamy termin wysyłania rozpisek do 17.02.2019 do 23:49. Prosimy o rozpiski w doc / txt / pdf w formacie ETC:
Wiadomo kto - Warriors of the Dark Gods
720 - Chaos Lord of Lust, General, Steed of Lust, Great Weapon, Bluffer's Helm, Sprout of Rebirth, Crown of Scorn, Waste Hardened Shield
660 - Chaos Lord of Wrath, Burning Blade of Chaos, Potion of Strength, Daemonic Wings, Lucky Shield
510 - Chaos Harbinger of Lust, Battle Standard, Steed of Lust, Lance, Dusk Stone, War Standard, Hardened Shield
260 - Battle Shrine (Priest) of Wrath
512 - 17x Wasteland Warriors of True Chaos, Shield, S, M, C, Banner of Speed,
160 - 20x Barbarians of True Chaos, Paired Weapons, Light Armour, M
232 - 8x Barbarian Horseman of True Chaos, Light Armour, Shield
160 - 5x Barbarian Horseman of True Chaos, Light Armour, Shield,
460 - 10x Chosen of Lust, Halberd, Shield, S, Nine-Tailed Standard
435 - 10x Chosen of Lust, Halberd, Shield, S, Aether Icon
390 - 5x Wasteland Knights of Lust, Lance, Shield, Standard, Musician, WastelandSteed,
4499
Wiadomo kto - Warriors of the Dark Gods
720 - Chaos Lord of Lust, General, Steed of Lust, Great Weapon, Bluffer's Helm, Sprout of Rebirth, Crown of Scorn, Waste Hardened Shield
660 - Chaos Lord of Wrath, Burning Blade of Chaos, Potion of Strength, Daemonic Wings, Lucky Shield
510 - Chaos Harbinger of Lust, Battle Standard, Steed of Lust, Lance, Dusk Stone, War Standard, Hardened Shield
260 - Battle Shrine (Priest) of Wrath
512 - 17x Wasteland Warriors of True Chaos, Shield, S, M, C, Banner of Speed,
160 - 20x Barbarians of True Chaos, Paired Weapons, Light Armour, M
232 - 8x Barbarian Horseman of True Chaos, Light Armour, Shield
160 - 5x Barbarian Horseman of True Chaos, Light Armour, Shield,
460 - 10x Chosen of Lust, Halberd, Shield, S, Nine-Tailed Standard
435 - 10x Chosen of Lust, Halberd, Shield, S, Aether Icon
390 - 5x Wasteland Knights of Lust, Lance, Shield, Standard, Musician, WastelandSteed,
4499
Dodatkowe ogłoszenie:
Istnieje możliwość zamówienia samego posiłku w sobotę - obiad 40 zł, kolacja 30 zł. Przypominam też o dodatkowych posiłkach: żurku i strogonovie. Miejcie na uwadze, że na turnieju będzie 120-130 osób, jeśli w sobotę o 12:00 60 osób zamówi posiłek na 13:00, to kuchnia zwyczajnie się nie wyrobi. To samo dotyczy żurku i strogonova. Polecam więc zarezerwować sobie posiłki wcześniej, tym bardziej, że chcemy trzymać się ustalonych godzin imprezy.
Druga sprawa już teraz: w przedsionku sali, gdzie odbędzie się turniej, będzie możliwość zakupu piwa i będzie tam podawany żurek i strogonov (możliwość wykupienia na miejscu w ograniczonej liczbie), ale nie będzie możliwości płatności kartą płatniczą.
Istnieje możliwość zamówienia samego posiłku w sobotę - obiad 40 zł, kolacja 30 zł. Przypominam też o dodatkowych posiłkach: żurku i strogonovie. Miejcie na uwadze, że na turnieju będzie 120-130 osób, jeśli w sobotę o 12:00 60 osób zamówi posiłek na 13:00, to kuchnia zwyczajnie się nie wyrobi. To samo dotyczy żurku i strogonova. Polecam więc zarezerwować sobie posiłki wcześniej, tym bardziej, że chcemy trzymać się ustalonych godzin imprezy.
Druga sprawa już teraz: w przedsionku sali, gdzie odbędzie się turniej, będzie możliwość zakupu piwa i będzie tam podawany żurek i strogonov (możliwość wykupienia na miejscu w ograniczonej liczbie), ale nie będzie możliwości płatności kartą płatniczą.
pytasz czy w hotelu z restauracją można spożywać jedzenie z zewnątrz?Krzechu pisze:W temacie żywieniowym, jeśli zapragnę zamiast żurku zjeść samodzielnie zamówioną pizzę, to nie będzie problemu?
Chodzi mi o to, czy nie przyjdzie ktoś z obsługi hotelu z awanturą, że nie można zamawiać jedzenia z zewnątrz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dokładniej, pytam czy owe jedzenie mogę spożywać na turnieju przy stole przy którym gram. Jest dla mnie oczywiste, że nie wypada robić tego w hotelowej restauracji, tak samo jak jest oczywiste że w pokoju hotelowym mogę otworzyć swoją flaszkę. Tu mamy coś pomiędzy, jeśli samo pytanie wywołało Twój szok to tym lepiej że pytam teraz, niż żeby na miejscu zgorszyć Cię i wszystkich dookoła tym że mi słoma z butów wystajeLaik pisze:pytasz czy w hotelu z restauracją można spożywać jedzenie z zewnątrz?Krzechu pisze:W temacie żywieniowym, jeśli zapragnę zamiast żurku zjeść samodzielnie zamówioną pizzę, to nie będzie problemu?
Chodzi mi o to, czy nie przyjdzie ktoś z obsługi hotelu z awanturą, że nie można zamawiać jedzenia z zewnątrz.
Postaram się wieczorem wrzucić przykładowe menu z proponowanego pakietu hotelowego
Marek, chodziło mi nie o menu z pakietu, tylko alternatywę dla żurku. Słusznie ostrzegasz, że restauracja nie obsłuży wszystkich a la carte w godzinę, stąd moje pytanie o to czy można poradzić sobie samemu. Na szczęście, z uwagi na różnicę w poziomie gry, Laikowi raczej nie grozi granie ze mną lub przy sąsiednim stole i wdychanie oparów mojej pizzy, ale pytanie "można czy nie" pozostaje aktualneMyth pisze:Postaram się wieczorem wrzucić przykładowe menu z proponowanego pakietu hotelowego
Szukam do pozyczki:
4 gobo rydwany
3 bazy snotlingów
4 gobo rydwany
3 bazy snotlingów
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"