Selekcja kadry 2018/19
Moderator: swieta_barbara
Re: Selekcja kadry 2018/19
Tylko skoro profesjonalna. To po co w to mieszać Solo?
Wciaz bawi:DAndrzej pisze:Solo wspominał coś ostatnio, ze ma znajomego z busem
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kiełbaski za 15 zl tez ;dDurin pisze:Wciaz bawi:DAndrzej pisze:Solo wspominał coś ostatnio, ze ma znajomego z busem
xYz
Forza Team Poland!
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Przesłuchałem całe nagranie. Jestem naprawdę pod wrażeniem ilości wysiłku włożonego w analizę systystyk i innych kwestii, nieliczbowych.
Z meritum wyboru nie jestem oczywiście w stanie dyskutować, ale metodologia wydaje mi się naprawdę solidna.
Mam tylki pewne obawy PRowe, ale z tej kwestii doskonale zdajecie sobie sprawę wg nagrania, więc wierzę, że i to się ogarnie.
Z meritum wyboru nie jestem oczywiście w stanie dyskutować, ale metodologia wydaje mi się naprawdę solidna.
Mam tylki pewne obawy PRowe, ale z tej kwestii doskonale zdajecie sobie sprawę wg nagrania, więc wierzę, że i to się ogarnie.
Uprawa warzyw od 1997 roku
- Aron_Banalny
- Masakrator
Weźcie wstawcie kto jest reprezentantem Bo filmik strasznie długi à ja już zapomnialem kto się dostał