Łapa & Furion || QnA
Moderator: swieta_barbara
- wind_sower
- Masakrator
Re: Łapa & Furion || QnA
Już nagotowałem. Wylewać?
Czy ktoś mógłby tl;dr posta Jarka?
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Akurat post Jarka mógł zostać napisany tylko przez studenta czwartego roku filozofii, jest bardzo trafny i merytoryczny.
I proszę mnie nie mieszać do Underdogsów, jako mizantrop nie mam preferencji.
I proszę mnie nie mieszać do Underdogsów, jako mizantrop nie mam preferencji.
"Lubie pączki"
A tak serio wy cały czas tak biadolicie/pierdolicie, czy tylko nad pacynkami?
A tak serio wy cały czas tak biadolicie/pierdolicie, czy tylko nad pacynkami?
xYz
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Ile osób zagłosowało ? Całą tą wypowiedzią pokazałeś, że znowu wybieraliśmy między dżumą a cholerą.Dziedzic pisze: ↑9 lip 2020, o 10:03 Cóż dużo mówić, przegrywamy. Z kretesem. Fala zmian skończyła nam się dużo wcześniej niż sądziliśmy, nawet nie zauważyliśmy kiedy straciliśmy grunt pod nogami. Miałem napisać tego posta po głosowaniu, ale w sumie szkoda czasu.
Sezon robienia z Lohosta wariata uważam za otwarty. Smacznego.
Powiem tak: Furek masz jakiś problem. Obserwowałem bitwy na UB, które przegrywałeś i zachowywałeś się jak ostatnia ciota. Jedną z nich była bitwa z Abrasusem. Masz problem z tą grą tak jak Andrzej. Tłumaczenie wyboru Ciebie do repy tym, że robisz zajebiste wyniki jest dla mnie (i jak widać w tym wątku także wg. innych) niewystarczające. Po uj nam złoto, jak znowu będą pomyje.
Czemu Abrasus czy Laik nie chcieli startować na selekcjonerów? Np w połączeniu z Łapamatem?
Co tu dużo mówić, jeden popcorn nie wystarczył
Furion, Kalesoner i inni mimo upływu lat, nadal w doskonałej formie xD
Furion, Kalesoner i inni mimo upływu lat, nadal w doskonałej formie xD
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Upuje temat. Myślę, że jak najbardziej na czasie.
Patrząc na selekcję ETC 2021, teraz możecie ocenić obietnice a realia. Chętnie posłucham uwag, krytyki, komentarzy.
Nie ukrywam, że szczególnie mnie to interesuje w kontekście posta Jarka.
Patrząc na selekcję ETC 2021, teraz możecie ocenić obietnice a realia. Chętnie posłucham uwag, krytyki, komentarzy.
Nie ukrywam, że szczególnie mnie to interesuje w kontekście posta Jarka.