[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Re: [MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Mnie to w ogóle wyszło że jakąś matkę chce kupić...
Uprawa warzyw od 1997 roku
- swieta_barbara
- habydysz
Teraz to tanio można matki na Broniszach kupić, widłami je do vanów pakują.
Widzę że są chęci by rozbujac wątek jak za dawnych lat więc dodam tylko:
Jak weźmiesz 2 to dzieci w gratisie.swieta_barbara pisze: ↑17 kwie 2022, o 19:20 Teraz to tanio można matki na Broniszach kupić, widłami je do vanów pakują.
https://unitekst.pl/produkt/mata-z-ozna ... ki-zajazd/
Mówicie i macie, mata z oznaczonymi deployami wpadła do oferty Użyłem ciemnozielonego koloru, dajcie znać czy według Was jest lepszy taki, czy czarny.
Mówicie i macie, mata z oznaczonymi deployami wpadła do oferty Użyłem ciemnozielonego koloru, dajcie znać czy według Was jest lepszy taki, czy czarny.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Hmmm lepsze były by białe i wszystkie deploye tak jak tutaj:Myth pisze: ↑18 kwie 2022, o 21:55 https://unitekst.pl/produkt/mata-z-ozna ... ki-zajazd/
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2022, o 00:27 przez katerek, łącznie zmieniany 1 raz.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Ciemnozielony wydaje się rozsądnym kompromisem między estetyką a sprawnością turniejową (które i tak już estetykę pogrzebały na rzecz funkcjonalności dawno), niemniej boję się, że to może być właśnie niepotrzebny kompromis: do gry domowej to i tak niekoniecznie potrzebne, a do turniejowej może być za mało wyraźne. Choć akurat mnie by wystarczyło.
Uprawa warzyw od 1997 roku
Dzięki za opinie, przygotowując projekt myślałem, że linie powinny być funkcjonalne, ale dyskretne. Zobaczę jak podejść do białych linii.
Czy byłaby możliwość zakupu maty z logiem po drugiej stronie lub mniej rzucającym się w oczy?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Mam na stanie maty bez logotypów, wystarczy, że w zamówieniu w komentarzu wstawisz odpowiednią adnotację.
Super. Pewnie zamówienie będę robił tak, żeby odebrać sobie matę i tereny na masterze
Co do linii ułatwiających rozstawienie. Myślę, że to bardzo dobry pomysł na maty turniejowe, który może przyspieszyć grę o 20-30 min.
W przypadku gry domowej raczej stawiałbym na czystą matę by zmaksymalizować efekt wizualny podczas rozgrywki.
Co do linii ułatwiających rozstawienie. Myślę, że to bardzo dobry pomysł na maty turniejowe, który może przyspieszyć grę o 20-30 min.
W przypadku gry domowej raczej stawiałbym na czystą matę by zmaksymalizować efekt wizualny podczas rozgrywki.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Kilka ogłoszeń parafialnych:
Na masterze sędziami będą Slivek i Dancar - serdeczne dzięki za Wasze wsparcie!
Zagramy na obecne zasady Saurian Ancients, tak jak podczas ETC. Designerzy przyznali, że nowy book nie będzie gotowy do wykorzystania na dużych imprezach.
Team Warschau oder Was dołączył jako druga ekipa z zagranicy na wydarzeniu.
Na masterze sędziami będą Slivek i Dancar - serdeczne dzięki za Wasze wsparcie!
Zagramy na obecne zasady Saurian Ancients, tak jak podczas ETC. Designerzy przyznali, że nowy book nie będzie gotowy do wykorzystania na dużych imprezach.
Team Warschau oder Was dołączył jako druga ekipa z zagranicy na wydarzeniu.
Serdeczne dzięki za wpłaty, mam na dziś 13 potwierdzonych teamów. W drugim poście na pierwszej stronie jest link do excela z potwierdzonymi usługami.
Pomyślę nad datą. Intencja jest taka, aby nie było zmian, bo w sobotę wieczór przed terminem wysyłki rozpisek zmienili AB.
Zapisało się już 14 teamów, czyli 70 osób, serdeczne dzięki! Potwierdzone usługi są już wpisane do excela w drugim poście na pierwszej stronie..
Pamiętajcie, że zamawiając pokoje single, wbijacie liczbę produktów równą liczbie nocy pobytu w hotelu.
Pamiętajcie, że zamawiając pokoje single, wbijacie liczbę produktów równą liczbie nocy pobytu w hotelu.