Dibo pisze: ↑15 lut 2022, o 16:44
Dawno się nie jarałem tak masterem jak teraz.
(Łódź się nie liczy bo tam się jaram już samym przyjazdem) o Bogu Bogu ależ dostanę bęcki, 3 dni dostawania oklepu i tydzien płaczu w poduszkę xD
No to gites Dibo - my lądujemy z chłopakami z Ośmiornicy w piątek koło 21 więc szykuj "grunt"
Nie bój się o Diba, my się nim zaopiekujemy już w czwartek wieczorem
Przeźroczyste patyczki pod flajerów!
Potrzebuję 3 sztuki, ale przygarnę dowolną liczbę!
(zakończone na końcu walcem, a nie kulką)
Kto może poratować... proszę o zabranie
Dzięki za nowy master na mapie battlowej Polski - Beskidy mam nadzieję będą stałym bywalcem naszej sceny ! Fajny dojazd więc aż żal nie skorzystać
Brawo dla BigBossa i ekipy za organizację !!!
Dzięki za mega klimatyczne bitewki (3 x WDG to trochę przesada ):
Mamut - twój pech moim szczęściem a Bóg kostek był po mojej stronie tym razem
Kacper P. - z remisowej bitwy zrobiła się porażka do 2 czego do dziś nie mogę przeboleć (liderka na 8 z Minimised i rerollem to jednak stanowczo za mało dla szczurów )
Glonojad - śmieszne walki ale ... Life is cheap
Galahad - mega pozytywny początek drugiego dnia i jak zawsze bitwa z najróżniejszymi zwrotami akcji - kometa , Hand of Heaven 7 hitów z S7
Bober - jeden kombat mógł zmienić trochę losy bitwy - ale 3 na liderę z przerzutem ... łatwo
Dziękuje wszystkim którzy zawitali do Ustronia, mimo wielu niesprzyjających okoliczności ( COVID, wichury, problemy z transportem). Mam nadzieję że jesteście zadowoleni z tego jak spędziliście weekend i że za rok wpadniecie znowu;) Gratulacje dla Furiona ,Evera i Grimgorga za znakomity wynik. Moim przeciwnikom dziękuję za bardzo wymagające bitwy.
Szczególne podziękowania dla:
Mamuta - gość walczył ze mną od czwartku, wykonał wielką robotę!
HarryAxe - za wspólne blatowanie
Dancar - dobra robota, moim zdaniem najlepszy sędzia w PL, polecam usługi tego Pana
Kolegów z klubu za pomoc w organizacji i wsparcie w blatowaniu
Laika za nocną akcję ratowania imprezy i wyjazd na stację ( w hotelu skończył się alkohol)
Marty z Marnej Drukarni która mimo wielu przeciwności przyjechała do Ustronia i sponsorowała nam nagrody !
Wiem że wiele kwestii wymaga poprawy, część z nich wynika z mojego małego doświadczenia organizacyjnego, hotel też w kilku kwestiach się nie popisał, ale liczę na to że za rok turniej będzie jakościowo lepszy o co najmniej kilka poziomów.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję Wam wszystkim i do zobaczenia w Warszawie!
BigBoss wielkie podziękowania za kawał ciężkiej roboty, było elegancko. Pozdro dla wszystkich oraz nocnej ekipy. Kto ma wiedzieć ten wie. Widzimy się na następnym masterku.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Big Boss, wielki szacun za imprezę, kajanie się jest tutaj zupełnie niepotrzebne. A hotel, skoro nawalił, zawsze można zmienić, jest ich w Ustroniu od groma - na pewno jakiś z lepszymi oknami a najlepiej bez balkonów) i bogatszą piwniczką się znajdzie.