Heja, dzięki Gorzowiaki za organizację turnieju! Miejscówka fajna, w centrum miasta. Jedzenie super. TVPiS na miejscu. Bardzo fajnie. Polecam.
Dzięki Justyna i Furek, że kupiliście dla nas mieszkanie, jak zabrakło miejsc w hotelu. To naprawdę kochane.
Dzięki przeciwnikom za fajne bitewki.
[MASTER] MASTER BLASTER Gorzów Wlkp 15-16.04.2023
Re: [MASTER] MASTER BLASTER Gorzów Wlkp 15-16.04.2023
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
To mój błąd. Przepraszam. Zawiodła komunikacja. Mieliśmy dedykowany free parking za hotelem. Zdecydowanie do poprawy na przyszłość.
Słowem wyjaśnienia:
- ocena malowania !!! - widziałem modele niepomalowane w większym lub mniejszym stopniu, a podobno był wymóg pomalowanej armii (armia Asa - wydruk ! - od nas jeden gracz nie przyjechał bo właśnie nie miał pomalowanej armii).
Poza tym AS dostał 12 pkt. za malowanie !!! Ja gdzie mam wszystkie pomalowane modele też dostałem 12 - to chyba jest słabe. Popracujcie na tym !!!
Ocena malowania była na zasadzie 0% albo 100%. Jak brakowało jednego elementu w kategorii, to szło 0.
Opcje są takie, że albo miałeś nie zrobione traye, albo wysiwyg.
As na pewno miał obcięte za jakość, bo to każdemu co miał 1 model niepomalowany zcinałem.
Odpowiadając na feedback:
Generalnie kwestia punktów hobbystycznych jest zdecydowanie do poprawy, zarówno jak chodzi o zgłoszenia, rozpiski, wpłaty. Ludzie mają to generalnie na maksa w dupie, a potem dużo osób ma żal, że nie dostało aż 5 pts za wpłatę w terminie czy obcinamy punkty za 1 niepomalowany model. Za rok wymyślimy coś innego, jesteśmy bogatsi o doświadczenie. Dziękuję.
Podlinkujemy jak będą.Mam pytania o fotki bo widziałem, że ktoś z Rogatego robił foty aparatem ? Będą gdzieś dostępne ?
=================
Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa.
Dziękujemy wszystkim za przybycie!
Organizacja całego turnieju była na głowie Justyny, więc też dołączam się do gratulacji dla szanownej małżonki, że jej się chciało ja tylko poflexowałem się znajomością rulebooka, tym niemniej za podziękowania kłaniam się w pas!
Za rok właściciel hotelu zapowiedział, że da nam upust, więc będziemy mogli zrobić ten turniej w lepszej cenie dla Was.
A widzisz, gdybym wiedział że tak podchodzicie do kwestii oceny malowania to bym do Was przyjechał. Zapis o wymogu posiadania pomalowanej armii zinterpretowałem wprost tj. nie masz pomalowanej to nie nie przyjeżdżaj. No i nie przyjechałem, szkoda. Ale wybiorę się do Was za rok
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
No i mamy złoty przykład xd Nowych graczy nie przybywa, a tu jeszcze większy gatekeeping. Nie masz pomalowanej armii to masz mniej pts, uczciwe i logiczne, wszystkie inne pomysły należy bojkotować i oddawać na nie mocz. Ciekawe ile jeszcze osób zrezygnowało przez ten wymóg.
Z moje strony też te pokoje do wyjaśnienia, jebane koszary 4 osobowe w gnieździe p̶o̶t̶w̶o̶r̶ó̶w̶ ukraińców za cenę hiltona xd 500 zł za 2 noce od łba to daje 2000 zł za jeden pokój przytulił hotel, no cmon xD
Z moje strony też te pokoje do wyjaśnienia, jebane koszary 4 osobowe w gnieździe p̶o̶t̶w̶o̶r̶ó̶w̶ ukraińców za cenę hiltona xd 500 zł za 2 noce od łba to daje 2000 zł za jeden pokój przytulił hotel, no cmon xD
Wiadomo śmierć frajerom. ~ As1, roku pańskiego 2020
Tak jak Pan Ever powiedział. Zły humor psycho-modelarzy nie powinien być powodem, dla którego rezygnujemy z większej frekwencji na turniejach.EveR pisze: ↑19 kwie 2023, o 09:15 No i mamy złoty przykład xd Nowych graczy nie przybywa, a tu jeszcze większy gatekeeping. Nie masz pomalowanej armii to masz mniej pts, uczciwe i logiczne, wszystkie inne pomysły należy bojkotować i oddawać na nie mocz. Ciekawe ile jeszcze osób zrezygnowało przez ten wymóg.
Następnym razem Heptun bierz wszystkich co tylko mają modele i się ich wytłumaczy na miejscu (podejrzewam, że na końcu organizator będzie wdzięczny za dodatkowe 3-4 wpisówki).
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
+1
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!