[MASTER] SALAMASTER 24 Włocławek 28-29.09.2024
Re: [MASTER] SALAMASTER 24 Włocławek 28-29.09.2024
Rozstawiacie blaty w piątek? Będzie możliwość pogrania w piątek wieczór?
Faktycznie - taki sposób importu nie funkcjonuje. Zostaje przeglądanie rozp pojedynczo na razie.
Podejrzewam, że to jakiś bug a szczerze to nigdy nie korzystałem z tej funkcji to nawet nie wiem czy działało
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
@Nargh - paringi dziś wieczorem i do tego wylosujemy Primary Objectives.
Wszystko dziś już będzie wiadmo
A na co Ci paring jak wiesz z kim grasz, he?
Ja zawsze korzystam z tej funkcji i przy innych turniejach to dziala. Pewnie cos tam trzeba kliknac
We can't stop here. This is bat country.
Siemanko - przed paringami jeszcze kilka ogłoszeń:
Uważamy, że ten scen jest słaby i dlatego z niego zrezygnujemy
Odnośnie długiego oczekiwania jedzenia - dogadałem się, że przygotują nam wszystko na 21.00 tylko podczas 3 bitwy zbiorę zamówienia dla zdecydowanych i zbiorę kasę by wszystko było gotowe jak tam przyjdziemy.
Mam menu więc podam Wam w trakcie 3 bitwy to sobie każdy wybierze by potem nie czekać.
Na spokojnie ja wszystko ogarnę i będziecie zadowoleni
Paringi i losowanie Primary Objectivów na każdą bitwę ogłosimy wkrótce.
W tym scenariuszu wg nas po prostu jest do zdobycia +/- 4 pkt. za wygranie jedynie Secondary Objectiva.
Uważamy, że ten scen jest słaby i dlatego z niego zrezygnujemy
No i pogadaliśmy z knajpą - mamy rezerwację na 20 osób na godz. 21.00 w sobotę. Knajpa jest czynna do północy ale powiedziano mi, że można przedłużyć jeśli będziemy chcieli.
Odnośnie długiego oczekiwania jedzenia - dogadałem się, że przygotują nam wszystko na 21.00 tylko podczas 3 bitwy zbiorę zamówienia dla zdecydowanych i zbiorę kasę by wszystko było gotowe jak tam przyjdziemy.
Mam menu więc podam Wam w trakcie 3 bitwy to sobie każdy wybierze by potem nie czekać.
Na spokojnie ja wszystko ogarnę i będziecie zadowoleni
Paringi i losowanie Primary Objectivów na każdą bitwę ogłosimy wkrótce.
Z tym darciem japy w Twoim wykonaniu to faktycznie potwierdzam
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2024, o 08:31 przez Heptun, łącznie zmieniany 1 raz.
Gramy na ten update co wyszedl dzisiaj? bo widze ze sporo zmian pkt po tym jak rozpy juz jawne?
jest i plik z rozpami w pdf. nie wiem jak to zrobiliscie, ale dziekiKlaudel pisze: ↑25 wrz 2024, o 10:28Ja zawsze korzystam z tej funkcji i przy innych turniejach to dziala. Pewnie cos tam trzeba kliknac
We can't stop here. This is bat country.
W sumie nic nie rozbiliśmy ale ... poszły paringi. Może to było powodem, że plik był pusty.