Brother Stern WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Lan pisze:Nie wiem Szamanie czemu tak sie cieszysz ze nie gram w 40k, tak bardzo mnie nie lubicie tu na forum :roll: ?
zle mnie zrozumiales - juz sie tlumacze. zalozmy, ze jakosc gry i malowania w sumie daje 100%. im lepszy jestes w jedym, tym gorszy w drugim. dlatego tez najlepsi gracze sami nie maluja swoich armii, a najlepsi malarze nie graja. wyjatki tylko potwierdzaja ta regule :wink:
dochodzac do sedna: jak widze super pomalowana figurke, to pocieszam sie wlasnie slowami: ale za to on nie gra :mrgreen: .
tak wiec potraktuj moja wypowiedz jako komplement =D>
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Cholera znow mnie ubiegli , zeby Siaskowi uwage zwrocic... Starzeje sie jako mod , nie siedze juz tak czesto jak kiedys 8) :lol2: :roll:

Siasek ty sie uspokuj , bo ostatnio o bana nietrudno...

Lan czekam teraz na jakis bajerancki fr na pelerynce z tylu. Mi sie Twoj srebrny nmm bardzo podoba i niedlugo mam zamiar go wyprobowac zobaczymy co z tego wyjdzie...

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

Robacek pisze: siasiek nie wiem czy sie zgrywasz czy nie za bardzo pojmujesz dipping;)
no stary jasne ze nie pojmuje. a co to za problem pomalowac ot taka figse bejcą ;)

a tak na powaznie, to figurka mnie zmiotla z powierzchni ziemi.
"gzie jest moja szczeka?"
no wlasnie... ;)
gratuluje :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman: mogę od ręki podać kilkanaście przykładów przeczących Twojej tezie. Że zacznę chociażby od Blessa czy Jankiela... mam wymieniać dalej? ;)
Pogódź się z tym: można być zarówno świetnym graczem, jak i świetnym malarzem. To, że my nie jesteśmy ani jednym, ani drugim, jeszcze o niczym nie świadczy :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Tomash pisze:Szaman: mogę od ręki podać kilkanaście przykładów przeczących Twojej tezie. Że zacznę chociażby od Blessa czy Jankiela... mam wymieniać dalej? ;)
Pogódź się z tym: można być zarówno świetnym graczem, jak i świetnym malarzem. To, że my nie jesteśmy ani jednym, ani drugim, jeszcze o niczym nie świadczy :D
oj, znowu nie czytasz dokladnie...
Szaman pisze:wyjatki tylko potwierdzaja ta regule :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

Figurka póki co wygląda świetnie. Najbardziej podoba mi się płaszcz i twarz.

@Szaman- tę regułę ;)

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

figurka na prawdę spoko ;)

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Post autor: Lan »

Witam!

Dzisiaj nie ma i nie bedzie postepow ukazanych z dwoch powodow:
pierwszy to taki ze nie mialem czasu nic malowac dzisiaj, natlok zajec nie pozwolil mi na odprezenie sie :D
A drugi to taki ze net mi przestal prawie dzialac i nie moge zamiescic fotek :)

Chcialem jeszcze podziekowac bardzo serdecznie wszystkim komentujacym, troche mi pomoglo to i dalo do myslenia... a w szczegolnosci chcialem podziekowac Romanowi!! :D Za to ze docenil moja prace wlozona w twarz tej figurki, chcialem wyprobowac zupelnie inny sposob malwania twarzy - nie wyszlo tez do koca jak chcialem - ale generalnie bardzo chicalem wyrazne kontrasty i bardzo jasna twarz miejscami - najjasniejsze partie byly malowane czystym bialym... to tyle co do twarzy :wink:

A teraz bedziecie musieli zaczekac az skoncze calosc i wtedy beda nowe fotki, ale i tak mysle ze juz sie napatrzyliscie na moje WIP-y - no i ile mozna, nie chce juz zanudzac :D To do zobaczenia!

ODPOWIEDZ