Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
Jako sędzia muszę zaznaczyć, że wszelkie umawianie się na wynik jest niedopuszczalne, a ci którzy na wynik się umówią zostaną rozstrzelani.
A licky boom boom down!!!
Tak sobie tylko zartujemy, przeciez wiadomo ze Malal wygra
A tak na serio, to dopiero zauwazylem ze nie bedzie sedziego od oceny malowania armii. To jest spory blad. Nie sprawdzilo to sie teraz na bazyliszku, i nie wroze aby sprawdzilo sie i teraz. Na bazylu gracze podchodzili, i oceniali armie bardzo pobieznie, albo nawet nie chcialo im sie podchodzic, i wypisywali co im sie podobalo. W wyniku czego moi znajomi klubowi, dostali zupelnie nieodpowiednie oceny (jeden z armia poskladana ze "smieci" dostal wiecej pkt. niz drugi z armia z mnostwem konwersji, nietypowymi podstawkami, dopieszczona pod wieloma wzgledami itd.). I nie tylko u nich byly takie problemy. Bo skoro wszyscy mają miec ocenione armie, to dobrze by bylo aby byly ocenione przez ta sama osobe, prawda?
Jest jeszcze czas, prosze znajdzcie kogos kto normalnie podejdzie do kazdej armii i oceni malowanie.
A tak na serio, to dopiero zauwazylem ze nie bedzie sedziego od oceny malowania armii. To jest spory blad. Nie sprawdzilo to sie teraz na bazyliszku, i nie wroze aby sprawdzilo sie i teraz. Na bazylu gracze podchodzili, i oceniali armie bardzo pobieznie, albo nawet nie chcialo im sie podchodzic, i wypisywali co im sie podobalo. W wyniku czego moi znajomi klubowi, dostali zupelnie nieodpowiednie oceny (jeden z armia poskladana ze "smieci" dostal wiecej pkt. niz drugi z armia z mnostwem konwersji, nietypowymi podstawkami, dopieszczona pod wieloma wzgledami itd.). I nie tylko u nich byly takie problemy. Bo skoro wszyscy mają miec ocenione armie, to dobrze by bylo aby byly ocenione przez ta sama osobe, prawda?
Jest jeszcze czas, prosze znajdzcie kogos kto normalnie podejdzie do kazdej armii i oceni malowanie.
Właśnie nad tym myślimy, też jestem zwolennikiem nie kombinowania, a skoro są głosy, że było i się nie sprawdziło to chyba jednak zdecydujemy się na standardowego sędziego. Mamy jednego na oku, a jakby się nie zgodził to zawsze mozna rzucić Sctrasnego na ten odcinek bo ma zapędy modelarskie.
Tu możecie sobie zobaczyć jak wygląda sala w której będziemy grać, no i posłuchać o problemach naszej szkoły
http://www.tvn24.pl/2088113,12690,0,2,1,wideo.html
Remont kosztował pół melona, więc byłoby fajnie, gdybyście jednak przywieźli jakieś buty z miękką podeszwą i nie biegali po niej w zaśnieżonych glanach...
http://www.tvn24.pl/2088113,12690,0,2,1,wideo.html
Remont kosztował pół melona, więc byłoby fajnie, gdybyście jednak przywieźli jakieś buty z miękką podeszwą i nie biegali po niej w zaśnieżonych glanach...
ale dzieci nie chca chodzic na wf...no ja nie wiem co w takim wypadku zrobic...
a ja w stringach na prawde
Naprawdę!!! Niby taki dorosły, że w stringach chodzi, a nie wie jak się poprawnie pisać powinno. Uczyć się uczyć bo na następnym dyktandzie będzie płacz i zgrzytanie zębami.Jerzyn pisze:a ja w stringach na prawde