Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
-
- "Nie jestem powergamerem"
Wyrąbisty figs . Niestety nie ma zastosowania w Warhammerowych Kraśkach . No chyba że by dużo pokonwertowac. Właściwie samą maszynę dałoby się użyc w np. skavenach z klanu Skryre (czy jakoś tak).
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
wiesz, wstawic to mozesz jako cokolwiek... zrob z kolesia mistrza inzyniera Z racji tego ze zbieram figurki nie tylko do gry ale i w duzym (jak nie wiekszym) stopniu kolekcjonersko tez bede musial se ta piekniutka figurke zalatwic
a kozystajac z okazji, macie tu mojego starego master inzyniera-paralityka.
(nog zabraklo w boxie ) Daaawno malowany i do umycia czaka
EDIT: arrrrrght..... zdjecie nie chcialo dzialac a wozek parowy ze starega apache
a kozystajac z okazji, macie tu mojego starego master inzyniera-paralityka.
(nog zabraklo w boxie ) Daaawno malowany i do umycia czaka
EDIT: arrrrrght..... zdjecie nie chcialo dzialac a wozek parowy ze starega apache
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
zarąbisty pomysł! Naprawde bardzo mi sie podoba
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
znaczy sie moj wozeczek ?
rakso to twoj slayer w avatarze ? bo twarz naprawde ladna
rakso to twoj slayer w avatarze ? bo twarz naprawde ladna
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
nie... nie mój... ale niedługo bede malował ten model więc jak dobrze wyjdzie to twarz w avatarze się zmieni
No wózeczek wózeczek... tylko ja bym z niego starca zrobił... długa siwa broda itp.
No wózeczek wózeczek... tylko ja bym z niego starca zrobił... długa siwa broda itp.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
koles bedzie myty i napewno bede chcial cos w nim pozmieniac
Model jest swietny... Kurde miales pomysl niezly na tego goscia... Model jest spoko tylko jak bedziesz go drugi raz malowac przyloz sie bo moze wygladac extra...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
na allegro jest z tego co pamietam...
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
no bywaja na allegro, w sumie to calkiem czesto, niewiem czemu...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item229079489_kat ... _wzor.html tu masz nawet linka
witam !
a o to plon niedzielnych prac modelarskich. nie chciałem wydawać kasy na żyrka z GW to go sobie zrobiłem.proszę o wyrozumiałość odnośnie jakości zdjęć. jeśli będą jakieś pytania to zrobię kolejne fotki.
ps. teraz to już tylko malowanie zostało...
a o to plon niedzielnych prac modelarskich. nie chciałem wydawać kasy na żyrka z GW to go sobie zrobiłem.proszę o wyrozumiałość odnośnie jakości zdjęć. jeśli będą jakieś pytania to zrobię kolejne fotki.
ps. teraz to już tylko malowanie zostało...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
eee..ten koleś na niczym nie siedzi tylko jest plecami przywiązany? zrób śmigeiłko na ogonie, będzie fajniej... i zmniejsz lufe bo sie za bardzo rzuca a to w koncu S3 tylko
no ale najważniejsze, że Ci się chciało. Masz plusa
no ale najważniejsze, że Ci się chciało. Masz plusa
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
aye, fajny figs troche pilat sie dziwnie trzyma ale jest spoko.
Ja tez jestem w trakcie tworzenia wlasnego gyro, ale nie mam pomyslu na pilota... w sumie pasowalby mi oryginalny ale nie moge znalesc...
Ja tez jestem w trakcie tworzenia wlasnego gyro, ale nie mam pomyslu na pilota... w sumie pasowalby mi oryginalny ale nie moge znalesc...
Wypas...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/