Hydra - potwory siejące groze
Moderator: Yudokuno
- Corvus Albus
- Kretozord
Mają 2A i dwie bronie ręczne, więc w sumie każdy ma po 3A, tak jak pisał wcześniej Jankiel.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
jak oceniacie skuteczność nowej hydry?
grałem hydrą tylko 2 razy, ale przeciwko mało strzelającym armiom bez ciężkiej kawalerii (lizzy na skinkach, kroxach i salkach) grało sie nią bardzo milo.
czy uważacie ze można ja wystawiać rówoważnie/zamiennie z bolcami?
grałem hydrą tylko 2 razy, ale przeciwko mało strzelającym armiom bez ciężkiej kawalerii (lizzy na skinkach, kroxach i salkach) grało sie nią bardzo milo.
czy uważacie ze można ja wystawiać rówoważnie/zamiennie z bolcami?
W moją hydre wbijają sie wildy od boku driady od przodu i nie tyle ze stoi to jeszcze łamie jedno i drugie ;]
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Hydra nie moze robic S&S
GarG
GarG
xYz
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
wielkie zuo , dotąd grałem ją pare razy i gniotła. Wczoraj od drugiej tury walczyła sama z treemenem, W piątek turze udało się jej zjeść treemana jednak sama została na jednym woundzie . Niemniej jednak zwyciężyła. Kilka razy wystawiałem ją ale jeszcze nie użyłem nigdy jej nowego templata, albo była już w walce albo musiałem iść marszem.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
o a to ci dopiero...
nie wiem co wy sie tak tą hydrą radujecie... zwykle 2k6 S4 z fire'a ja praktyczni spolawia.. jedna glupia 1 z tzeentcha przy mniej statycznym rucie ja anihiluje.. owszem 7A z hatem jest super, zianie tez, ale na armie mocno magujace tudziez np na dwarfy z burningami to jest free fragowe 175pkt...z punktu widzenia demonow duzo dużo bardziej boje sie bolcow wspolgrajacych z bardzo mocna magia...