Moje ostatnie prace
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Nie da się nie lubić metalowych wzorów chłopów bretońskich
Tobie w dodatku udało się ich naprawdę przyjemnie pomalować.
Zielony i czerwony kolor zawsze pasował do modeli squier. Jednak cieniowaniem białego mnie zaskoczyłeś. Lubię takie pastelowe malowanie
Az żałuję że nie udało mi sie zebrać armi chłopskiej :/
Jednym słowem GRATULACJE!
Tobie w dodatku udało się ich naprawdę przyjemnie pomalować.
Zielony i czerwony kolor zawsze pasował do modeli squier. Jednak cieniowaniem białego mnie zaskoczyłeś. Lubię takie pastelowe malowanie
Az żałuję że nie udało mi sie zebrać armi chłopskiej :/
Jednym słowem GRATULACJE!
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
ale fajne kolorki...kurcze podobaja mi sie twoje fixy...;]widac ze takie dość schludne to twoje malowanie...podstawki zrobione...treje też...ogólnie ładnie...cała armia bedzie sie naprawde fajnie prezentować...az przyjemnie sie bedzie z kims takim grało...byle tak dalej...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
malowanie na wysokim poziomie, ale dziurawe konie bardzo psują efekt
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Szanowny kolego, to sa nasionka brzozy. Zbierane z poddomowych drzewek jesienia
A dzieki, latac mi sie nie chcialo, pozatym nie mialem specjalnei czym, a lenistwo wygralo.
A twarze to najzwyklejszy highlight, i tak te slabo wyszly, maja paskudne wyrazy twarzy .
A dzieki, latac mi sie nie chcialo, pozatym nie mialem specjalnei czym, a lenistwo wygralo.
A twarze to najzwyklejszy highlight, i tak te slabo wyszly, maja paskudne wyrazy twarzy .
Ostatnio zmieniony 26 lut 2009, o 19:33 przez Kallessin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładni... muszę zacząć malować swoich ;]
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!