flame cannon sie nie nadaje... ma byc cos co strzela plonacyymi pociskamiTreevill pisze:no i krasnoludy tez maja ta Flame Cannona
temat w tym miesiacu daje duze mozliwosci do popisu
PlayMini Of The Month 8 - styczeń
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nie musi "strzelać", musi tylko zadawać obrażenia flaming
Propozycje dla Kislevu i O&G?
Dla Kislevu bym, na zasadzie paradoksu, dopuścił Ice Queen
Co do O&G nie mam pomysłu, ale zawsze w PMoTM było tak, że jakaś armia musiała pauzować
Propozycje dla Kislevu i O&G?
Dla Kislevu bym, na zasadzie paradoksu, dopuścił Ice Queen
Co do O&G nie mam pomysłu, ale zawsze w PMoTM było tak, że jakaś armia musiała pauzować
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
a to niby czemu?
Bo jak sama nazwa wskazuje, flame cannon nie strzela ogniem, tylko wodą. I gumisiami-żelkami.
Co jest bardziej ogniste niż działo które strzela całymi strugami ognia?! Litości!
Jeżeli w opisie broni przez całe trzy akapity w co drugim zdaniu jest słowo 'flame' 'flammable' 'fire' itd, broń nazywa się Działo OGNIOWE i w ogóle jest na 127,5 sposobów zaznaczone że pluje ogniem, ale mimo to nie jest jak byk napisane 'has flaming attacks', to jednostka już nie ma flaming attacks?
To już jest chore podejście do zasad tej gry. Ja się trochę ciśnieniuje, ale coś ostatnio mnie takie gadki denerwują. Do ław i kancelarii prawniczych, a nie się marnujecie w jakichś żołnierzykach panowie
Co jest bardziej ogniste niż działo które strzela całymi strugami ognia?! Litości!
Jeżeli w opisie broni przez całe trzy akapity w co drugim zdaniu jest słowo 'flame' 'flammable' 'fire' itd, broń nazywa się Działo OGNIOWE i w ogóle jest na 127,5 sposobów zaznaczone że pluje ogniem, ale mimo to nie jest jak byk napisane 'has flaming attacks', to jednostka już nie ma flaming attacks?
To już jest chore podejście do zasad tej gry. Ja się trochę ciśnieniuje, ale coś ostatnio mnie takie gadki denerwują. Do ław i kancelarii prawniczych, a nie się marnujecie w jakichś żołnierzykach panowie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
popieram w 120% Lunna.
Ma ogniste ataki jak w morde strzelił... ale nie... to pewnie wrzątek...
Ma ogniste ataki jak w morde strzelił... ale nie... to pewnie wrzątek...
bardzo dobre podsumowanie ....
to ze w poprzednim miesiacu jako kawalerie dopuszczono zyrokptera i kolesia na tarczy to moim zdaniem bylo cos nie tak ... ale zeby nie dopuscic w tym miesiacu dzialo plujace ogniem to juz przegiecie ... moim zdaniem nie powinno byc zadnej dyskusji na ten temat ... tylko jedna odpowiedz ... na "tak"
to ze w poprzednim miesiacu jako kawalerie dopuszczono zyrokptera i kolesia na tarczy to moim zdaniem bylo cos nie tak ... ale zeby nie dopuscic w tym miesiacu dzialo plujace ogniem to juz przegiecie ... moim zdaniem nie powinno byc zadnej dyskusji na ten temat ... tylko jedna odpowiedz ... na "tak"
Dopuszczamy flame cannona. Rules lawyerzy do domu, znajdować kolejne kruczki w książkach
mam jeszcze drugie pytanie ... czy mozna na konkurs wystawic Gwardie feniksa ... bo jesli zostalo by mi czasu po malowaniu Sorcerer'a CD to bym pomalowal Caradryan'a
Edit : wycofuje to pytanie ... wlasnie doczytalem w podreczniku ze Caradryan zadaje swoja bronia plonace ataki
Edit : wycofuje to pytanie ... wlasnie doczytalem w podreczniku ze Caradryan zadaje swoja bronia plonace ataki
Ostatnio zmieniony 9 sty 2008, o 15:52 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mam pytanie. Co prawda obie kwestie już poruszono, ale niewyczerpująco, więc chciałbym się upewnić.
Czy mogę wystawić gorrrącą wampirkę (w końcu jest 'rozgrzej mnie', a nie 'spal mnie'), produkcji nie GW, ale jak najbardziej używaną w mojej armii VC.
Czy mogę wystawić gorrrącą wampirkę (w końcu jest 'rozgrzej mnie', a nie 'spal mnie'), produkcji nie GW, ale jak najbardziej używaną w mojej armii VC.
Fedek: a może zadawać flaming damage?
Jeśli tak, może być dowolnego producenta (BP jest forum niezależnym ), byle było na legalnej podstawce itd.
Jeśli tak, może być dowolnego producenta (BP jest forum niezależnym ), byle było na legalnej podstawce itd.
coz ja jestem zmuszony wystartowac z praca komercyjna eh malowane na ebajka smoczysko ale coz wlasnej armii nie mam a trzeba zarobic na wampiry ^^" szkoda ze nie bedzie ona uzgledniona w glosowaniu ale przynajmniej cos zrobie dla inicjatywy (temat 8 podsunal mi pomysl na smoka HE) ...
A co to? Jakaś jednostka dodatkowa czy coś?Kołata pisze:O&G mają Fire Koblody
Jeśli jest to bym prosił o linka do nich (jakieś zdjęcie, zasady czy coś )