Paradoxalia zimowe 2008
jak nie bedzie mogł zagrac to przynajmniej sie piwa z nami napije 

Świetny turniej, na prawdę grało sie na relaksie, chyba dzięki temu że piweczko gościło na każdym stole 
Dzieki dla wszystkich z którymi grałem za miłą i bezstresową rozgrywkę, w szczególności dla Bartka Papiewskiego za ostatnią bitwe, dawno sie tak nie uśmiałem

Dzieki dla wszystkich z którymi grałem za miłą i bezstresową rozgrywkę, w szczególności dla Bartka Papiewskiego za ostatnią bitwe, dawno sie tak nie uśmiałem

I trafiłem na trzy bitwy dwa razy na HEZnakomicie. Jadę DoW, a na liście są już 3x HE... Mam nadzieję że na żadne nie trafię...

Super się grało, z Semim i jego HE w pierwszej bitwie przegrałem 12:8, ale za to przyjemnie się grało. Z (sorry, nie pamiętam imienia) O&G w miarę, szybka gra 11:9. Ostatnia z Jasiem który po prostu zabijał, w dodatku rymowanki Linuxa rozśmieszały w promieniu trzech stołów dokoła i się skupić nie dało

Ogółem mam... 23 punkty? To nie tak źle jak na kolejne starcie DoW!

Jak się dostatnie kilka masek na starcie a potem zaczyna wyciągać małe zwycięstwa i remisy tą armią, to człowiek docenia gre klimatem, naprawdę

Bum...!
Ja chciałbym w imieniu moim i Tommyego podziękować za przybycie wszystkim uczestnikom - mamy nadzieję, że bawiliście się dobrze 
A ci, których nie było (pozdr paździoch
) niech żałują 
Zapraszam jednocześnie na jutrzejsze pojedynki wspomnianej czwórki. Będzie można posiedzieć przy browarku, już tym razem na luzaku - porozmawiać, posmiać się, może wziąc udział w jakichś eventach PX-owych. Serdecznie zapraszamy!
Wyniki wkrótce.

A ci, których nie było (pozdr paździoch

Zapraszam jednocześnie na jutrzejsze pojedynki wspomnianej czwórki. Będzie można posiedzieć przy browarku, już tym razem na luzaku - porozmawiać, posmiać się, może wziąc udział w jakichś eventach PX-owych. Serdecznie zapraszamy!
Wyniki wkrótce.
Super turniej
Gralo sie super tylko oswietlenie za slabe i tloczno bylo
Dostalem maske od Duka zjechal mnie jak bura suke ale potem ja zrobilem to samo dwom przeciwnikom
Pozdro dla wszystkich zwlaszcza przeciwniko super bitwy bez cisnienia 
EDIT a i dzieki dla Duka za browara na pocieszenie po maskarze ktora trwala 5 min tzn jedna ifka i jeden break po ktorym sie poddalem

EDIT a i dzieki dla Duka za browara na pocieszenie po maskarze ktora trwala 5 min tzn jedna ifka i jeden break po ktorym sie poddalem

naprawde fajny turniej;) te zabawy w Paradoxie maja taki swoisty klimat - to pewnie bro i zarcie;)
Dzieki przeciwnikom za gry (Asassello, Duke i Fish).
Teraz czas na final i byle bym nie trafil na Greena:P
Dzieki przeciwnikom za gry (Asassello, Duke i Fish).
Teraz czas na final i byle bym nie trafil na Greena:P
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
Bitwy :
1 BArbarossa - szło generalnie całkiem dobrze piechota z magami w domku tylkoo ghule ciągną do nich
. BK wyjeżdzają tak że stoją bokiem do czołgu, było ich 14+ wampir a to równa się czoko
.
Ale ale musiałem wyjśc z domku ok rucam 5 z metala może wkońcu ściągne jakiś przedmiot
i co wypada miscast kolejny i co wypada tak tak 6 i nagle mam 12 zombi na odbytnicy klocka wartego z bonusami jakieś 550 pts. Oczywiście ten mój oddział wkońcu padł. Przegrałem o 80 punktów małych :/
2 Mobi plewiant
rozwalił mnie też jakoś niedużo miałem farta z kawalerią jedną, druga dała ciała a armaty obessały. Noi nie zdałem terroru na piechocie z magami naszczęście nie uciekli za plansze ale spanikowali armate i hg którzy pouciekali.
Fajne nagrody wielkie dzięki
Sory że się tak dobijam o te kostki
ale dostaniecie je dla nas ?? bo ja kostek nie mam i by mi się przydały 
Pozdrawiam wszystkie plewy z turnieju
i Linka który miał cały 1 duży punkt + coś z malowania
1 BArbarossa - szło generalnie całkiem dobrze piechota z magami w domku tylkoo ghule ciągną do nich

Ale ale musiałem wyjśc z domku ok rucam 5 z metala może wkońcu ściągne jakiś przedmiot

2 Mobi plewiant

Fajne nagrody wielkie dzięki
Sory że się tak dobijam o te kostki

Pozdrawiam wszystkie plewy z turnieju

i Linka który miał cały 1 duży punkt + coś z malowania
"metal" Cie opuscil, bo miales steam tanka z plastikuManfred pisze:ok rucam 5 z metala może wkońcu ściągne jakiś przedmioti co wypada miscast kolejny i co wypada tak tak 6 i nagle mam 12 zombi na odbytnicy klocka wartego z bonusami jakieś 550 pts.

swoja droga turniej na male punkty, a tu taki prox

"I fart in your general direction"