war altar- pomysły
Moderator: #helion#
A to moj 

Wlasnie wykorzystuje on tego rakamowego priesta ...
co do statku to tu macie linka
byl na wielkim draconie wiec mamy fotke by Mahon from CofC

Wlasnie wykorzystuje on tego rakamowego priesta ...
co do statku to tu macie linka
byl na wielkim draconie wiec mamy fotke by Mahon from CofC

niezły jest naprawdę, koniki full wypas, najbardziej mi się podobają
tu podaje link do mojego (jest na dole tematu kilka zdjęć), jest jeszcze przed lakierowaniem i takie tam, ale karoserię ma
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=11757
tu podaje link do mojego (jest na dole tematu kilka zdjęć), jest jeszcze przed lakierowaniem i takie tam, ale karoserię ma
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=11757
A nikt nie podał pomysłu takiego jaki ja mam
a wiec myslałem o czyms w rodzaju lektyki po 2 chłopa do jednej z tych czterech ,,belek'' co to wystają a na niej jakis gryf i priest z ksiażczką na jakiejs niskiej koumnie
ewentualnie moze jeszcze ze dwoch chlopakow z biczami jeden z tylu co pogania a jeden z przodu ktory prowadzi [lub dwoch z tylu]
co o tym myślicie

a wiec myslałem o czyms w rodzaju lektyki po 2 chłopa do jednej z tych czterech ,,belek'' co to wystają a na niej jakis gryf i priest z ksiażczką na jakiejs niskiej koumnie
ewentualnie moze jeszcze ze dwoch chlopakow z biczami jeden z tylu co pogania a jeden z przodu ktory prowadzi [lub dwoch z tylu]
co o tym myślicie

-
- Kretozord
Karlee ma prawie taki sam.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
A może sam wymyśl?
Akurat gryf, chociaż to flufficznie najlepsze rozwiązanie, kiepsko wygląda. Najlepiej wg. mnie tego z 5 ed. tam walnąć, jak sie postarasz to mu nawet jakiś młot w łapę będziesz mógł dać

Akurat gryf, chociaż to flufficznie najlepsze rozwiązanie, kiepsko wygląda. Najlepiej wg. mnie tego z 5 ed. tam walnąć, jak sie postarasz to mu nawet jakiś młot w łapę będziesz mógł dać

Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
Problem z gryfem jest taki, że w niemal w każdym systemie (firmie) jest on duży. Ten oryginalny o tyle jest fajny, że jednak mało spotykany no i rozmiarowo dobry.
Jeżeli to miałby być 'kurczak' to koniecznie na kolumnie/wozie/piedestale - > generalnie czymkolwiek, żeby nie stał na ziemi no i żeby na podstawce się zmieścił. Pytanie tylko, jak już zabierzesz się za robienie go z 5ed. Gryfa to po doliczeniu reszty kosztów równie dobrze jest kupić oryginalny War Altar i pobawić się w jego konwersje. Volkmara można zrobić na maga, a zamiast niego wbić na ołtarz młodego Valtena, stare Warrior Priesta (lub nowego, jak w armii masz stare), potem pododawać jak się umie (ja nie
) green staffem pierdoły, poprzylepiać jakieś bitsy od imperialnej piechoty czy jazdy i jakoś to będzie wyglądać.
Jeżeli to miałby być 'kurczak' to koniecznie na kolumnie/wozie/piedestale - > generalnie czymkolwiek, żeby nie stał na ziemi no i żeby na podstawce się zmieścił. Pytanie tylko, jak już zabierzesz się za robienie go z 5ed. Gryfa to po doliczeniu reszty kosztów równie dobrze jest kupić oryginalny War Altar i pobawić się w jego konwersje. Volkmara można zrobić na maga, a zamiast niego wbić na ołtarz młodego Valtena, stare Warrior Priesta (lub nowego, jak w armii masz stare), potem pododawać jak się umie (ja nie

To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council