Nasza klasa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dokładnie tyle samo, co w stwierdzeniu że czytając np. moje posty na Border Princes łapiesz na kompa wirusa.Motor pisze:Nie wiem ile jest w tym prawdy
Dokładnie tyle samo.
Z dokładnością do wszystkich możliwych miejsc po przecinku
W skrócie: totalna bzdura.
@Zaraza: widzisz, a ja lubię Wyborczą, ale jakiś dziennikarzyna najwyraźniej chciał zrobić niusa z rzeczy powszechnie wiadomych o wszystkich portalach społecznościowych (że baza danych itp. itd.), nie doczytał że na NK nie ma danych adresowych (i żadnych innych) jeśli się ich tam explicite i na własne życzenie nie umieści, rednacz postanowił z braku lepszych tematów wrzucić ten na pierwszą stronę (ech, za Kaczyńskich to dopiero były tematy na pierwszą!) i zrobił się syf. Niekompetencja (dziennikarska) + lekkomyślność = lawina syfu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
A ja też mam! Tyle, że żadnej z moich klas nie ma...
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
\Pawełek pisze:napiszcie jeszcze swoje nazwiska zeby sobie mogł poobczająć was, bo nie chce mi sie szukać
no wlasnie to podstawa ja jestem Marcin Czaja :]
http://www.eegt.eu/index.php?s=staff
jestem znajomym Szamana!
jestem znajomym Szamana!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Masz takie same nazwisko jak moja nauczycielka ang. Zbytnio jej nie lubięTrue Legionista pisze:\Pawełek pisze:napiszcie jeszcze swoje nazwiska zeby sobie mogł poobczająć was, bo nie chce mi sie szukać
no wlasnie to podstawa ja jestem Marcin Czaja :]
Jeśli już miałbym zapisać się na tej całej klasie to za kilka miechów jak nie będzie : "wolno, wolniej, nasza klasa" po się mam męczyć :p
a to ciekawe, bo ja nie podalem na naszej klasie swojej ksywkiPawełek pisze:spoko akurat Szamana znalazłem po 2 minutach, a nie znałem Twoich danych.Szaman pisze:moi znajomi znaja moje nazwisko
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: