Zrób Sobie Bandę - konkurs mobilizacyjny.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mówisz?Inkq pisze: Dobra motywacja nie jest zła
U mnie na biurku z takich "surowych" figurek stoją:
- Haka elf mage
- Haka warlock
- Haka pit pighter
- mój highwayman do skavenów
- oraz mój "bardzo WIP" ogr do undeadów
Może podzielić się posiłkiem?
[ale nie robiłam tego tematu pod siebie; po prostu chciałam nawiązanie do "w marcu jak w garncu", jakąś dowolność a zarazem ustalony temat, więc padło na coś niemal totalnie dowolnego, z zastrzeżeniem, że to ma być najemnik; poza tym była już 23:45, a ja obiecałam że podam temat jeszcze 1.03. ]
Pewnie skończy się na highwaymanie, bo leży posprejowany od kilku miesięcy, na sam pomysł tej szalonej konwersji wpadliśmy z Hakiem i Sykstusem przecież jeszcze w NS we wrześniu 2007 chociaż ogra do undeadów to swoją drogą muszę mieć, nie godzi się tak, bandę bez najemników mieć.
Zobaczymy, jak będzie
Pomijam fakt że poziom twojego malowania Natalio jest o lata świetlenie lepszy od mojego. Biorąc pod uwagę że od 6 miesięcy prawie nic nie pomalował, bo 3 figurki na około 70 nie pomalowanych to właściwie nic. Ja naprawdę potrzebuję motywacjiSkavenblight pisze:Mówisz?Inkq pisze: Dobra motywacja nie jest zła
U mnie na biurku z takich "surowych" figurek stoją:
- Haka elf mage
- Haka warlock
- Haka pit pighter
- mój highwayman do skavenów
- oraz mój "bardzo WIP" ogr do undeadów
Może podzielić się posiłkiem?
Lajf is brutal, wystarczy się przyzwyczaić, że nie zawsze dostajemy to czego oczekujemySkavenblight pisze:Niestety, Karnawał i bestie są pokrzywdzone nie bardzo da się z tym coś zrobić
Ale jest dla mnie inna nadzieja- heros do PMOTM
Nie rozumiem tej wypowiedzi. Twierdzisz że młodzik Natalii jest fajny ale piszesz, że fotka niekorzystna.Ushabti z Głosowanie pisze:Młodzik Natalii fajny, ale fotka niekorzystna niestety...
Po pierwsze: Oceniamy malowanie i konwersje a nie zdjęcie.
Po drugie: Wszystko widać. Ba oceniasz malowanie i jednocześnie twierdzisz że nie da sie go ocenić.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wiem. To samo przerabiałem juz na Glorii Victis. Temat do dyskusji jest tu, a tam temat do glosowania, tylko i wyłącznie.Skavenblight pisze:Inkwizytorze - istotą rzeczy jest w tym konkretnym przypadku fakt, że to MÓJ młodzik dajmy zatem spokój. Każdy głosuje, jak uważa Zresztą to tylko zabawa, która ma zmotywować nas do robienia band.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Konkurs się zmienia i rośnie w siłę - a przynajmniej w nagrody, dzięki uprzejmości kolegi Ushabtiego i jego firmie.
Zainteresowanych wygraną lub wspomożeniem czyjejś wygranej w lutowej edycji zapraszam do pierwszego posta w tym temacie.
Biorących udział oraz kibicujących edycji marcowej informuję, że w tym miesiącu zwycięzca otrzyma te oto skrzynie złota - żeby mieć czym zapłacić najemnikowi, oczywiście
Zainteresowanych wygraną lub wspomożeniem czyjejś wygranej w lutowej edycji zapraszam do pierwszego posta w tym temacie.
Biorących udział oraz kibicujących edycji marcowej informuję, że w tym miesiącu zwycięzca otrzyma te oto skrzynie złota - żeby mieć czym zapłacić najemnikowi, oczywiście
Nie pekaj Inkq'u ja nie malowałem od +/- chyba 2 lat i zamierzam w tym miesiącu w końcu wziać pedzel do łapy. Zmaluje chyba halflinga albo arabian merchanta.Inkq pisze:Pomijam fakt że poziom twojego malowania Natalio jest o lata świetlenie lepszy od mojego. Biorąc pod uwagę że od 6 miesięcy prawie nic nie pomalował, bo 3 figurki na około 70 nie pomalowanych to właściwie nic. Ja naprawdę potrzebuję motywacji
A skrzynki b.zacne
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Cześć-czołem! Po półrocznej przerwie z figurkami się ogarnąłem i pierwszy raz od października zajrzałem dziś na forum. W pytę sprawa z tym konkursem, bo moja banda zdecydowanie potrzebuje mobilizacji Na ile starczy mojego słomianego zapału, na tyle postaram się zmajstrować elfowego rangera w kislewskich klimatach (już za-GS-owany i spodkładowany...) oraz Tileańczyka też do kislewitów (wszystkie potrzebne bitsy znalazłem...). Hmmm...trzymajcie kciuki
Ja sie własnie zabrałem za sklejanie reiklandczyków.
Fajna zabawa z bitsami i nożem.hehe
Fajna zabawa z bitsami i nożem.hehe
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Najpierw myślałem o takiej dziewczynce z reapera, ale mając do wyboru kupno figurki, owszem, super ładnej ale niezbyt pasującej do reszty, wybrałem 2 wyjście - niezbyt ładną ale bardziej pasującą figurkę za darmo . Mam 3 starych metalowych łuczników WE po wielu przejściach, wybrałem tego w najlepszej formie, dorobiłem eskimoski kapturek, dokleiłem sztylety coby miał wysiwyg i zobaczymy co z tego wyniknie po pomalowaniu...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja tak trochę się wyłamię z tematyki i zapytam nieśmiało, czy Skavenblight probowała już tupać nóżką w sprawie podforum na konkurs?
Można by w nim składować tematy związane z konkursem niezależnie od reszty forum Mordheim, każda edycja konkursu miałaby swój osobny temat (mniej grzebania się w postach), a i sam konkurs można by poszerzyć o kolejna ważną moim zdaniem kwestię twórczo-motywacyjną czyli budowanie makiet.
"Zrujnuj sobie domek" brzmi moim zdaniem fajnie...
Można by w nim składować tematy związane z konkursem niezależnie od reszty forum Mordheim, każda edycja konkursu miałaby swój osobny temat (mniej grzebania się w postach), a i sam konkurs można by poszerzyć o kolejna ważną moim zdaniem kwestię twórczo-motywacyjną czyli budowanie makiet.
"Zrujnuj sobie domek" brzmi moim zdaniem fajnie...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: