W Warszawie? HEHE... Idzcie najlepiej do Paradoxu :]Yudokuno pisze:Darku, skoro nie można pić to macie może zastępczo załatwioną jakąś knajpę, w której piwo nie przekracza 5 zł?
WIELKA INKWIZYCJA V - TURNIEJ MASTER - 29-30 marzec 2008
- swieta_barbara
- habydysz
Witam wszystkich.
Jako, że na turnieju picie nie wchodzi w gre, poczyniłem pewne kroki i wstępnie zarezerwowałem Paradox.
Jeśli możecie określcie się proszę, kto byłby zainteresowany.
Poza Legionem, gdyż rozumiem że Wy jesteście napewno zainteresowani
Knajpę możemy mieć do późnych godzin nocnych, tak jak nam będzie pasowało.
Piwo w Paradoxie kosztuje od 5,50 za królewskie po 6,50 za żywca i jest jeszcze jakieś pasteryzowane za 6. Paradox posiada już również prawa na mocniejsze alkohole.
Możemy ewentualnie czegoś jescze poszukać, ale jak wiadomo ceny w Warszawie są lekko hardcorowe.
Co Wy na to?
Pozdrawiam
Holan
Jako, że na turnieju picie nie wchodzi w gre, poczyniłem pewne kroki i wstępnie zarezerwowałem Paradox.
Jeśli możecie określcie się proszę, kto byłby zainteresowany.
Poza Legionem, gdyż rozumiem że Wy jesteście napewno zainteresowani
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Knajpę możemy mieć do późnych godzin nocnych, tak jak nam będzie pasowało.
Piwo w Paradoxie kosztuje od 5,50 za królewskie po 6,50 za żywca i jest jeszcze jakieś pasteryzowane za 6. Paradox posiada już również prawa na mocniejsze alkohole.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Możemy ewentualnie czegoś jescze poszukać, ale jak wiadomo ceny w Warszawie są lekko hardcorowe.
Co Wy na to?
Pozdrawiam
Holan
Poza granicami Polski w tym czasie - nieobecny ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Holan: w porządku, ale jeżeli mozesz to poszukaj jeszcze czegoś. Może uda ci się trafić na jeszcze lepszą okazje ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dudus, 5,5zl za piwko w warszawskim pubie to naprawde niewiele... okazja bylaby lepsza, tylko gdyby lokalizacja byla lepsza (w sensie odleglosci od turnieju, bo sama lokalizacja paradoxu jest bardzo w porzadku ) ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Ale nie podano jeszcze miejsca turnieju wiec nie wiadomo czy paradox nie bedzie zbyt daleko. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Chciałbym nawiązać do pierwszej strony i pytania. co do liczby speciali grając jedną armią. Naszła mnie taka myśl, ze uzasadnienie jest trochę nietrafione gdyż owe 8 dział i tak mógłby wystawić sojusz dwarfów z imperium a zamiast 16 Bolców CG trafić sie moze 12 w sojuszu DE z HE więc nie przyniesie to zamierzonego skutku. Może dałoby sie przeforsować 8 specjali ale za to jedynie połowa tego samego rodzaju?
- swieta_barbara
- habydysz
Jak dla mnie fantastycznie. Jesli bede mial mozliwosc (np. kobieta pojdzie na noc gdzies daleko i nie wroci), to sprobuje tez cos u siebie zrobic.Holan pisze: Co Wy na to?
Holan
ps. nie wiedzialem, ze Piotrek ma konto na BP - kurde mac!
a widzisz, nigdy nie mozesz spodziewac sie wszystkiego ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
okPedros pisze:To jak?Pedros pisze:CZy przejdzie taki proks?
Na oddzial 21 tomb guardow wejdzie 9 zwyklych TG, 3 z gamezone, champion jako heros 8 szkieletow (bez ew przerobien)
Jezeli nie to jak bardzo musze przerobic szkiele by mozna uznac ich za TG? (bez miec tarcze itp)
na pewno to dobry pomysl z wsyzstkimi dodatkowymi kostkami/boiundami z empire i wogole wampiramo jako caloksztalt zeby liczyc tylko levele?Dalmar pisze:the_real_mrx pisze:Bound itemy liczymy za magiczny level ?? Czy chodzi tylko i wylacznie o sume leveli magow?
Boundów nie liczymy, tylko levele magów.
dodatkowe kostki i boundy to sa juz jakby specjalne zasady danej armii.. czemu np nikt nie chce obcinac kawalerii bretonskiej - przeciez jest ona lepsza od innych kawalerii. analogicznie magia VC jest mocniejsza od magii bretonniShino pisze:na pewno to dobry pomysl z wsyzstkimi dodatkowymi kostkami/boiundami z empire i wogole wampiramo jako caloksztalt zeby liczyc tylko levele?Dalmar pisze:the_real_mrx pisze:Bound itemy liczymy za magiczny level ?? Czy chodzi tylko i wylacznie o sume leveli magow?
Boundów nie liczymy, tylko levele magów.
pozdrawiam
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
jak bys nie gral he, to bys tak nie pisal ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)