Turniej w Lublinie pre-WI "Rycerze którzy mówią Kurde Mać!"
a wpadlibyscie z wawki? i ile osob potencjalnie? jak cos, to pewnie z soboty na niedziele jakis nocleg tez dalo by rade zalatwic.

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
						ile osob z bailego sie zapowiada ? kurde, to moze jednak zostanie na niedziele, ale musze miec pewnosc tych 24 osob.  szczerze mowiac, to musimy sobie troche zmniejszyc dlugi po masterze :/ 

napiszcie mi ile osob chce w niedziele. oczywiscie, jesli bedzie troche przyjezdnych, to pojdziemy im na reke

napiszcie mi ile osob chce w niedziele. oczywiscie, jesli bedzie troche przyjezdnych, to pojdziemy im na reke
						Jerzyn, na turniej w niedzielę na 100% jadę ja i Karlee, Czarny się wacha, więc to niewiele, jezeli masz lepszą frekwencję w sobotę, to sprawa jest jasna, jeżeli jednak turniej będzie w niedzielę, to prosiłbym o natychmiastowe info, bo trza co nieco zaplanować a wiadomo, dom, praca, rodzina.  

Pozdro.

Pozdro.
- Shakin' Dudi
 - Masakrator

zapytajcie sie czy w MDKu wogole jest opcja tura  w niedziele :] wydaje mi sie ze nie bardzo ;]

W takim razie czekam z niecierpliwoscia na decyzje ostateczna, gdyz tak jak pisal siweusz trzeba weekend zaplanowac. A jedziemy z Bialegostoku rano, a nie z wawy:P No i byc moze bylaby nas czworka (o Bigosie zapomniales Andrzeju:)).

- Shakin' Dudi
 - Masakrator

robcie w niedziele i tyle 

okej, w takim razie bedzie w niedziele na ulicy krochmalnej. problem jest  tylko taki, ze mnie nie bedzie, ani supla, ani szorstkiego... no moze rano przyjda, ale mnie nie bedzie na bank(w sobote tez by mnie nie bylo 

- Shakin' Dudi
 - Masakrator

jak ma byc 5 osob na turnieju to sobie i ja odpuszcze....

dobra, moze bedzie wiecej, zglaszajcie sie ludzie. mnie nie bedzie, bo wyjezdzam wczesniej, ale to nie znaczy, ze turnieju ma nie byc przez to...

- Shakin' Dudi
 - Masakrator

czemu wejsciowka wynosi 15 zł?

dlatego bo mamy 500zl w plecy z mastera, ale jak to ma wplynac na frekwencje, to mozemy troche obnizyc

- Shakin' Dudi
 - Masakrator

ok spoko
mi tam bardziej zalezy abyscie te tereny oddali

mi tam bardziej zalezy abyscie te tereny oddali
no tak 
 zapomnialem 
 z suplem sie zgadam i wam podrzucimy