Gallery by SexRocket
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ejjjj .... super to wyglada ... jedynie kosci moglbys jeszcze lekko kosci rozjasnic ... a wiedzma faktycznie wymaga poprawy bo jak narazie to wyglada jakby miala focha
Bardzo fajnie wyszlo , choc uwazam ,ze sztandar jest za duzy przez to moze dawac wrazenie , ze przytlacza. Super wyszla skora laseczki - w sumie cala dobra jest. Jak na nia patrze mam wrazenie , ze mowi "no i co znowu barszczyk na obiad , jesc czy nie jesc o to jest pytanie "
Kosc mi sie bardzo podobaja wlasnie takie - ciemniejsze niz zwykle przez wiekszosc malowane...
Kosc mi sie bardzo podobaja wlasnie takie - ciemniejsze niz zwykle przez wiekszosc malowane...
- Kedziorson
- Masakrator
jak tylko zobaczyłem panienke to mówiłem że ma focha jak stąd do wrocka i z powrotem
A mnie się nie podoba pomysł, by dawać głowę smoka na sztandar. Ale to zawsze i we wszystkich modelach, nie tylko w tym. Wielki smoczy łeb na sztandarze wygląda imo kiczowato.
A cała reszta super - fajny pomysł na zapełnienie dziury po obleśnym posążku Khaina. Ja tez wstawiłem tam figurkę z Reapera (ołtarz z leżącą na nim panienką).
A cała reszta super - fajny pomysł na zapełnienie dziury po obleśnym posążku Khaina. Ja tez wstawiłem tam figurkę z Reapera (ołtarz z leżącą na nim panienką).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
jakoś to do mnei nie przemawia jak bardzo podobaja mi sie twoje prace to ta jest taka sobie powiem ci ze ta babka na tronie wyglada mało elfio niestety ;/ sztandar ciekawy ale łeb smoka to żeczywiście kiepski pomysł już za miast tego sztandaru wolałbym powieszonych niewolników których krew kapie to jakiś rynienek
Każdy z elementów oddzielnie wygląda ładnie, ale trochę inaczej sobie wyobrażałem całość z Twoich wizji Trochę przeładowane i niespójne jak dla mnie, nie ma tematu głównego, kociołek ginie w natłoku dużych różnych elementów. A tego diabła to już chyba kolejny raz namalowałeś, nie? Czy to ten stary sztandar?
A złoto na kociołku baaaardzo ładne Takie prawie mosiężne. Ogień świeczek odwrotnie jest namalowany
A złoto na kociołku baaaardzo ładne Takie prawie mosiężne. Ogień świeczek odwrotnie jest namalowany
Za duzy sztandar (lubię dawać oryginalne komentarze )
Serio to wymieniłbym go na coś - jesli może być tak duże - to na moje ciekawie wyglądałaby szubienica z jakimś nieszczęśnikiem którego krew spływa do kociołka...
Serio to wymieniłbym go na coś - jesli może być tak duże - to na moje ciekawie wyglądałaby szubienica z jakimś nieszczęśnikiem którego krew spływa do kociołka...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Wkoncu sie udalo skonczony wiem ze moglem troszke dluzej posiedziec przy paru elementach ale w kolejce czeka jeszcze sporo a czasu do dmp coraz mniej. All comment welcome
Sztandar na pewno zostaje wlasnie zalezalo mi na tym zeby byl duzy bo to ma byc BSB, w black gardach i witchkach beda spore sztandary to ten musial bys odpowiednio wiekszy Wiedzma siedzaca na tronie to byla wampirzyca i pomimo wypilowania kloww dalej wyglada troche wampirzo z twarzy
O transport sie nie martwie z pewnoscia sie cos dla niej wymysli :]
Sztandar na pewno zostaje wlasnie zalezalo mi na tym zeby byl duzy bo to ma byc BSB, w black gardach i witchkach beda spore sztandary to ten musial bys odpowiednio wiekszy Wiedzma siedzaca na tronie to byla wampirzyca i pomimo wypilowania kloww dalej wyglada troche wampirzo z twarzy
O transport sie nie martwie z pewnoscia sie cos dla niej wymysli :]
Jestem początkującym lecz chcę coś napisać od siebie.
Podoba mi się malowanie bo i tak z pewnością lepsze od mojego.Lecz ten sztandar za bardzo przykuwa uwagę,zamiast niego pasowała by tam zamkowa ściana z dużym witrażem lub dwoma małymi oknami.
To tylko moja skromna opinia.Grunt,że tobie pasuje :]
Podoba mi się malowanie bo i tak z pewnością lepsze od mojego.Lecz ten sztandar za bardzo przykuwa uwagę,zamiast niego pasowała by tam zamkowa ściana z dużym witrażem lub dwoma małymi oknami.
To tylko moja skromna opinia.Grunt,że tobie pasuje :]
pod warunkiem, ze Ty "don't break the oath"SexRocket pisze:widze ze co niektorzy rozpoznaja diabelka :] mam nadzieje ze nikt mnie za prawa autorskie nie scignie ;P
oltarz ciekawie zaplanowany, ale przypiales kwiatek do kozucha... sztandar jest: za duzy, za zolty, za diabelski. glowa smoka - hmm... Jankiel doskonale to ujal.
troche tez IMHO hag queen za bardzo odstaje stylem rzezbienia od strazniczek. ale ujdzie. ale sztandar wywal - na prawde bedzie lepiej bez niego
"I fart in your general direction"
Maluje obecnie armie demonow tzeentzcha dla kolegi, poziom jaki staram sie uzyskac to TT+/TT++ Wszystkie oddzialy maja byc w ognistych kolorach
Na razie Furie (fotka troche przeswietlona )
i Screamery (podstawek sie dorobia jak je dostane )
chcialem wrzucic jeszcze snieg na podstawki ale doszedlem z kolega do wniosku ze ogniste demony zle wplywaja na snieg i mogla by sie zropbic kaluza
Niebawem dalcza czesc
Na razie Furie (fotka troche przeswietlona )
i Screamery (podstawek sie dorobia jak je dostane )
chcialem wrzucic jeszcze snieg na podstawki ale doszedlem z kolega do wniosku ze ogniste demony zle wplywaja na snieg i mogla by sie zropbic kaluza
Niebawem dalcza czesc