Gallery by SexRocket

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

no i w koncu skonczylem kociol. Zostala jeszcze obstawa na ktora jest miejsce na podstawce. Jak skoncze dziewczyny to podcieniuje jeszcze troche skore na glowie smoka i do lekkiej poprawki jest twarz hag. Fotka taka sobie ale lepsze wrzuce jak juz bedzie wszystko skonczone

Obrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

ejjjj .... super to wyglada ... jedynie kosci moglbys jeszcze lekko kosci rozjasnic ... a wiedzma faktycznie wymaga poprawy bo jak narazie to wyglada jakby miala focha

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Bardzo fajnie wyszlo , choc uwazam ,ze sztandar jest za duzy przez to moze dawac wrazenie , ze przytlacza. Super wyszla skora laseczki - w sumie cala dobra jest. Jak na nia patrze mam wrazenie , ze mowi "no i co znowu barszczyk na obiad , jesc czy nie jesc o to jest pytanie " :)
Kosc mi sie bardzo podobaja wlasnie takie - ciemniejsze niz zwykle przez wiekszosc malowane...

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Zastanawia mnie, jak to transportujesz?
Sztandar imo trochę za duży, ale całość na +

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

jak tylko zobaczyłem panienke to mówiłem że ma focha jak stąd do wrocka i z powrotem :D

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

A mnie się nie podoba pomysł, by dawać głowę smoka na sztandar. Ale to zawsze i we wszystkich modelach, nie tylko w tym. Wielki smoczy łeb na sztandarze wygląda imo kiczowato.

A cała reszta super - fajny pomysł na zapełnienie dziury po obleśnym posążku Khaina. Ja tez wstawiłem tam figurkę z Reapera (ołtarz z leżącą na nim panienką).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

jakoś to do mnei nie przemawia jak bardzo podobaja mi sie twoje prace to ta jest taka sobie ;) powiem ci ze ta babka na tronie wyglada mało elfio niestety ;/ sztandar ciekawy ale łeb smoka to żeczywiście kiepski pomysł już za miast tego sztandaru wolałbym powieszonych niewolników których krew kapie to jakiś rynienek :D

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Każdy z elementów oddzielnie wygląda ładnie, ale trochę inaczej sobie wyobrażałem całość z Twoich wizji :) Trochę przeładowane i niespójne jak dla mnie, nie ma tematu głównego, kociołek ginie w natłoku dużych różnych elementów. A tego diabła to już chyba kolejny raz namalowałeś, nie? Czy to ten stary sztandar? ;)

A złoto na kociołku baaaardzo ładne =D> Takie prawie mosiężne. Ogień świeczek odwrotnie jest namalowany :D
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
SMOK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: SMOK »

Sztandar zdecydowanie przytłacza figurki. Jest zbyt wielki i krzykliwy. pomyśl czy nie zmienic na jakieś małe rusztowanko ze świecami i zwłokami.

Awatar użytkownika
Kris
Oszukista

Post autor: Kris »

Za duzy sztandar (lubię dawać oryginalne komentarze :wink:)

Serio to wymieniłbym go na coś - jesli może być tak duże - to na moje ciekawie wyglądałaby szubienica z jakimś nieszczęśnikiem którego krew spływa do kociołka... :twisted:
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie :?:

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Wkoncu sie udalo :) skonczony wiem ze moglem troszke dluzej posiedziec przy paru elementach ale w kolejce czeka jeszcze sporo a czasu do dmp coraz mniej. All comment welcome :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sztandar na pewno zostaje wlasnie zalezalo mi na tym zeby byl duzy bo to ma byc BSB, w black gardach i witchkach beda spore sztandary to ten musial bys odpowiednio wiekszy :D Wiedzma siedzaca na tronie to byla wampirzyca i pomimo wypilowania kloww dalej wyglada troche wampirzo z twarzy :|
O transport sie nie martwie z pewnoscia sie cos dla niej wymysli :]
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Bardzo fajny komplecik ;)
Gratulacje zrobienia i pomalowania. Na prawdę bardzo ładny! :D

Awatar użytkownika
Archont
Wałkarz

Post autor: Archont »

Jestem początkującym lecz chcę coś napisać od siebie.
Podoba mi się malowanie bo i tak z pewnością lepsze od mojego.Lecz ten sztandar za bardzo przykuwa uwagę,zamiast niego pasowała by tam zamkowa ściana z dużym witrażem lub dwoma małymi oknami.

To tylko moja skromna opinia.Grunt,że tobie pasuje :]

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

Super sprawa ! Świetna robota.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

SexRocket pisze:widze ze co niektorzy rozpoznaja diabelka :] mam nadzieje ze nikt mnie za prawa autorskie nie scignie ;P
pod warunkiem, ze Ty "don't break the oath" :wink:

oltarz ciekawie zaplanowany, ale przypiales kwiatek do kozucha... sztandar jest: za duzy, za zolty, za diabelski. glowa smoka - hmm... Jankiel doskonale to ujal.
troche tez IMHO hag queen za bardzo odstaje stylem rzezbienia od strazniczek. ale ujdzie. ale sztandar wywal - na prawde bedzie lepiej bez niego ;)
"I fart in your general direction" :mrgreen:

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Ostatnio zrobilem dwa oddzialy zombich dla kolegi z bejcy. Prosil zeby wrzucic fotki na net wiec zapodaje :)

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Ladne chlopaki gratulacje dobrego bejcowania:)

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Smurfy, ale misiowe :D

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

naucz mnie robić figsy z bejcy ja też tak chce

a tak na poważnie fajne modele dobrze wycieniowane czyli bejca zdała egzamin

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Maluje obecnie armie demonow tzeentzcha dla kolegi, poziom jaki staram sie uzyskac to TT+/TT++ Wszystkie oddzialy maja byc w ognistych kolorach :)
Na razie Furie (fotka troche przeswietlona :|)

Obrazek

i Screamery (podstawek sie dorobia jak je dostane :))

Obrazek

chcialem wrzucic jeszcze snieg na podstawki ale doszedlem z kolega do wniosku ze ogniste demony zle wplywaja na snieg i mogla by sie zropbic kaluza :P
Niebawem dalcza czesc
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ