"Żegnaj Jasiuuuu" #2300
Dobra to jak mam miejsce to strzeżcie się... Tym bardziej że na tym turnieju będą grały 2 moje armie... ^^
Moje życie:
pon-czw szkoła i normalne życie
pn imreza
sob turniej i impreza
nd impreza
Moje życie:
pon-czw szkoła i normalne życie
pn imreza
sob turniej i impreza
nd impreza
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Darku, jest limit miejsc.Dalmar pisze:Proszę o dopisanie mnie na 100%, bo będę.
Ja z wielką chęcią dopisałbym Cię gdybym mógł.
Oczywiście zapraszamy bo prawdopodobnie nie przyjadą wszyscy, ale jeżeli stanie się tak że wszyscy zgłoszeni przyjadą to może nie byc dla Ciebie miejsca.
Rozumiem tylko powiedz mi jak to jest że na liście głównej są osoby które zgłosiły sie po mnie na forumZyraf pisze:Darku, jest limit miejsc.Dalmar pisze:Proszę o dopisanie mnie na 100%, bo będę.
Ja z wielką chęcią dopisałbym Cię gdybym mógł.
Oczywiście zapraszamy bo prawdopodobnie nie przyjadą wszyscy, ale jeżeli stanie się tak że wszyscy zgłoszeni przyjadą to może nie byc dla Ciebie miejsca.

mnie nie bedzie.. wykreslic z listy rezerwowej prosze 

- Loremaster
- Oszukista
ja nie dam rady przyjechac
mam kolosa jutro i noc zarwaną więc wątpię abym był w stanie wstac rano. Więc spokojnie Darek może wskoczyc na moje miejsce

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ponieważ będę jechał swoją "ciężarówką" to wpadłem na pomysł, żeby wziąć swój blat...
wtedy dodatkowe 2 osoby mogłyby zagrać bez problemu.
Jedną z nich niech będzie Darek (bo ostatnio podzielił się ze mną pizzą
)
Mam w domu dwa blaty ze sklejki 43" na 49" cali, zazwyczaj ustawiam koło siebie i gram 72"x 49" cali i zostaje troche meisjca coby sobie figurki, czy piwo postawić.
Myślę, że do volkswagena 7 osobowego wejdą, jak wyjmę środkowe siedzenie, ale jeszcze nie sprawdzałem. Teraz już troche za późno jutro mogę pokombinować czy się zmieszczą.
To co? Jak wejdą to brać te blaty?

Jedną z nich niech będzie Darek (bo ostatnio podzielił się ze mną pizzą

Mam w domu dwa blaty ze sklejki 43" na 49" cali, zazwyczaj ustawiam koło siebie i gram 72"x 49" cali i zostaje troche meisjca coby sobie figurki, czy piwo postawić.
Myślę, że do volkswagena 7 osobowego wejdą, jak wyjmę środkowe siedzenie, ale jeszcze nie sprawdzałem. Teraz już troche za późno jutro mogę pokombinować czy się zmieszczą.
To co? Jak wejdą to brać te blaty?
Gdyby ktoś jechał przez Tarchomin, to mogę pożyczyć składany blat ze Sklejki 72x48. idealnie wchodzi za siedzenia Kilka osób zna tą konstrukcję, kiedyś stał u Kołaty. Niestety w ten weekend nie mogę do was dobić, choć baaardzo bym chciał.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2008, o 21:12 przez pelcu, łącznie zmieniany 1 raz.