![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A co chesz wystawić??Gajowy pisze:ej ale nic nie ma o DoW, RoR i ogolnie kompozycji armii.
hehehe My tez bedziemy Was pilnowaćDalmar pisze:Inkwizytor też sobie nie odpuści (zresztą żadnej imprezy w tym zacnym mieście nie straciliśmy) i przyjedzie pilnować niektórych pijaków żeby sobie krzywdy nie zrobili
skoro jak w zwyklym limited, mozesz wystawiac DoW i RoR z wyjatkiem pojedynczych modeli zajmujacych slot hero.Gajowy pisze:ej ale nic nie ma o DoW, RoR i ogolnie kompozycji armii.
Tak jak piszesz.Gobos pisze:skoro jak w zwyklym limited, mozesz wystawiac DoW i RoR z wyjatkiem pojedynczych modeli zajmujacych slot hero.Gajowy pisze:ej ale nic nie ma o DoW, RoR i ogolnie kompozycji armii.
mam racje?
Ja jestem za ! Przynajmniej, jak znowu na siebie trafimy, to bedzie inna rozmowa, niz przy 2 ST, 4 armatatach i full magii...Dalmar pisze:A ja mam taki nieśmiały pomysł, żeby może zagrać na zasady Euro bo:
-formuła jest ciekawa i nie była grana na żadnym Masterze w Polsce
-moze to pomóc osobom z reprezentacji "potrenować" na takie zasady
-pomoże to także reprezentacji wybrać najlepsze rozpiski, bo nie ma lepszej metody niż "burza mózgów" bardzo wielu graczy którzy sklecą swoje rozpiski.
To taka propozycja - mogłoby to pomóc pewnym 8 osobom
Ja tez jestem zaDalmar pisze:A ja mam taki nieśmiały pomysł, żeby może zagrać na zasady Euro bo:
-formuła jest ciekawa i nie była grana na żadnym Masterze w Polsce
-moze to pomóc osobom z reprezentacji "potrenować" na takie zasady
-pomoże to także reprezentacji wybrać najlepsze rozpiski, bo nie ma lepszej metody niż "burza mózgów" bardzo wielu graczy którzy sklecą swoje rozpiski.
To taka propozycja - mogłoby to pomóc pewnym 8 osobom
Ja popieram to w 100% - nie ukazało się na stronie UK to dla mnie tematu nie ma, bo tylko UK tworzy zasady. Jeśli ukaża sie coś na stronach GW Japońskiego lub Włoskiego to nie są żadne wyznaczniki.Barbarossa pisze:LS zdecydowanie rekomenduje nie uwzględnianie kanadyjskiego FAQa do momentu, kiedy (jeśli) pojawi się na stronie GW UK.